У покійного Джигарханяна незабаром може з’явитися дитина: битва за багатомільйонний спадок тільки починається

14 листопада всю кіноіндустрію вразила новина про смерть Армена Джигарханяна. Його похорони вже пройшли і зараз починається напружена боротьба за величезний спадок актора.

Згідно з написаним артистом заповітом, єдиним спадкоємцем став пасинок Степан — син його другої дружини Тетяни Власової. Рідна дочка покійного трагічно загинула ще в 1987 році.

Армен Джигарханян с Татьяной Власовой, пасынком и дочерью
Армен Джигарханян з Тетяною Власовою, пасинком і дочкою

Раніше Джигарханян збирався заповідати все своій третій дружині, Віталіні Цимбалюк-Романівській. За словами близького до оточення героя статті джерела, після розлучення з нею Армен Борисович переписав заповіт.

Степан и Армен Джигарханяны
Степан і Армен Джигарханяни

У 2017-му актор заявив в програмі «Андрій Малахов. Прямий ефір», що не бажає бачити дружину, оскільки «вона повела себе мерзенно, вона — злодій, а не людина». Йдеться про багатомільйонні розкрадання з Московського драмтеатру Джигарханяна, де Цимбалюк-Романовська займала посаду директора.

Виталина Цымбалюк-Романовская и Армен Джигарханян
Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян

Днями 35-річна російська актриса, модель і співачка Альона Кравець заявила, що готова народити від померлого артиста. За її словами, колись він відвідував елітний центр планування сім’ї на Рубльовці, де заморозив свій біоматеріал. Вона підмітила, що в клініці їй цього не підтвердили, тим не менше чутки такі ходять:

«Якщо ж всі ці плітки виявляться правдою, то я хотіла б заручитися згодою свого чоловіка, завагітніти і народити. Це ж прекрасний генетичний матеріал — діти будуть гарними, талановитими, повними сил до старості», — сказала зірка в інтерв’ю для видання Дні.ру.

Алена Кравец
Олена Кравець

Більш того, Олена вже навіть придумала імена можливим дітям — Армен, якщо народиться хлопчик, і Олена, якщо дівчинка в пам’ять про померлу дочку Джигарханяна.

Армен Джигарханян
Армен Джигарханян

Відомий адвокат Сергій Жорін прокоментував намір знаменитості зачати малюка таким чином. Він сказав, що без згоди власника біоматеріал використовувати неможливо, тому зробити це хто завгодно не зможе.

Крім того, діти, що з’явилися на світ таким чином не можуть претендувати на спадщину біологічного батька.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.