Лоліта зізналася в наркозалежності

Російська співачка Лоліта Мілявська нещодавно заявила про те, що деякий час вживала наркотики. Цим фактом з життя вона поділилася під час інтерв'ю з Анастасією Івлєєвою. Що змусило артистку «підсісти» на заборонені препарати, читайте в нашому матеріалі.

Епатажна виконавиця зізналася, що почала вживати наркотики в 40 років. Вона пояснила, що це був один з найважчих періодів в її житті. Вона дуже шкодує, що свого часу «підсіла» на заборонені речовини, але радіє тому, що вчасно все усвідомила і змогла взяти себе в руки.

«Є тільки одне, про що я шкодую, тому що це відгукується в моєму віці у вигляді судин, наприклад. Цей рік я запам’ятала на все життя. Я злізла, тому що зрозуміла, що ще трохи – і я здохну», – заявила вона.

Лоліта додала, що тепер вона намагається вести здоровий спосіб життя і привчити себе до спортивних занять. Вона вже кинула палити і помітно схудла.

До речі, цей факт також помітили шанувальники артистки. Вони стверджують, що за останній час зірка стала виглядати набагато краще. Фанати артистки впевнені, що їй пішло на користь розлучення з тренером зі сквошу Дмитром Івановим, який  молодший за неї на 12 років і зраджував зірці.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Знамениті актори, які в дитинстві не піддалися зоряній хворобі.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала фото своєї квартири.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

 

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.