Життя триває без Жанни: вдівець Фріске Дмитро Шепелєв вперше розповів про дочку

Відомий російський шоумен Дмитро Шепелєв вперше розповів шанувальникам про дочку від нової обраниці. Від шлюбу з покійною Жанною Фріске у нього залишився син Платон.

У 2015 році виконавиця хіта «Малинки» пішла з життя після тривалої боротьби з раком мозку. Хворобу співачці діагностували, коли вона народила первістка, причому завагітніла зірка за допомогою ЕКЗ.

У якийсь момент її стан покращився, однак це тривало недовго. Перед смертю Жанна впала в кому і більше з неї не вийшла.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Після цієї трагедії Дмитро не ділився з публікою подробицями особистого життя, проте з недавніх пір все змінилося і 37-річний телеведучий нарешті розкрив особистість коханої.

Нею виявилася дизайнер інтер’єрів Катерина Тулупова, якій він вже навіть зробив пропозицію руки та серця. Жінка виховує дочку Ладу від минулих відносин.

Дмитрий Шепелев и Екатерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Судячи з нового посту Шепелєва в Instagram, він відноситься до дівчинки, як до своєї дочки. Так, шоумен розповів про забавний сімейний випадок:

«Днями Каті подарували торт з її фігуркою. Діти, і я разом з ними, були щасливі її поділити. Дочка обрала голову, пиляла ножем без докорів сумління. Платон… Ну що приховувати, “там де с*сі “. Мені дісталося все інше. Загалом, всі залишилися задоволені».

Ось як підписники коментують публікацію:

  • «Платон знає де смачно»;
  • «Про чию доньку мова?»;
  • «Будьте щасливі»;
  • «Треба одружуватися на Катерині».
Платон и Лада на прогулке с няней
Платон і Лада на прогулянці з нянею

До речі, не тільки Дмитро потоваришував з Ладою, його син теж знайшов зі зведеною сестрою спільну мову, так що в їхній родині панує любов і взаєморозуміння.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.