Паралізований Борис Моїсеєв заспіває із зіркою «Дому-2» Ольгою Бузовою: «Голубая луна» повертається

Епатажний російський співак Борис Моїсеєв заспіває разом з Ольгою Бузовою та Миколою Трубачем свій легендарний хіт «Голубая луна». Про це розповів його директор Сергій Горох.

У 2010 році герой нашої сьогоднішньої статті переніс інсульт, причому за деякими даними, не один. Реабілітуватися до кінця артист так і не зміг, тому на сцені він перестав з’являтися. У Бориса Михайловича паралізована верхня губа і ліва рука, також у нього утруднена мова.

Зараз Моїсеєв веде досить закритий спосіб життя. Від інтерв’ю він відмовляється, на телебаченні не з’являється, світські вечірки не відвідує. Оскільки з поля зору публіки виконавець пропав, останнім часом з’явилися чутки, що він нібито при смерті. Насправді ж це не так і музикант добре себе почуває.

Борис Моїсеєв після інсульту втратив будинок, і ризикує втратити всі гроші з-за жодних близьких
Борис Моїсеєв після інсульту

Більш того, найближчим часом він нарешті може повернутися в світ шоу-бізнесу. Так, Сергій Горох повідомив, що зараз активно готується програма, присвячена Борису.

Цілком ймовірно, що він сам у ній з’явиться і навіть виконає «Голубую луну» разом із зіркою «Дому-2» Ольгою Бузовою та естрадним співаком Миколою Трубачем. Справа в тому, що недавно вони представили його хіт на одному з телешоу. Звичайно, з дозволу Моїсеєва і Гороха.

Николай Трубач и Ольга Бузова поют «Голубую луну»
Микола Трубач і Ольга Бузова співають «Голубую луну»

За словами директора героя статті, в результаті він кілька разів переглянув той самий виступ та відчув різні емоції — йому було і весело, і сумно:

«Він щасливий. Правда, шкодує, що все відбулося без нього. Сказав: “Якби заспівали втрьох, то ми б тоді запалили”».

Борис Моисеев
Борис Моїсеєв

Саме тому Сергій практично впевнений, що Борис, Ольга і Микола незабаром заспівають цю пісню втрьох.

Більше про життя заслуженого короля епатажу дивіться у відео:

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.