Алла Мазур, яка перемогла рак, розповіла про своє здоров’я зараз: «Ремісія — це тільки перерва, потім хвороба повернеться»

Відома українська телеведуча Алла Мазур відверто розповіла про свій нинішній стан здоров'я. Практично рік тому їй діагностували онкологію.

Коли зірка ТСН вперше дізналася про діагноз, після порад з близькими, друзями і колегами вона вирішила публічно заявити про хворобу, щоб уберегти від неї інших. Довгий час було невідомо, яка саме у неї недуга, але не так давно вона сама заговорила про рак молочної залози.

Алла Мазур на телеканалі 1 + 1 вела новини одночасно з хіміотерапією
Алла Мазур до хвороби

Навіть під час хіміотерапії Алла вела ефіри, правда в перуці, проте врешті-решт теледіва набралася сміливості і постала перед камерами в абсолютно новому образі. Коли Мазур з’явилася в студії з короткою стрижкою і пофарбованим в попелясто-білий колір волоссям, вся Україна зайшлася непідробним захватом і підтримала її.

Алла Мазур
Алла Мазур після хіміотерапії

На щастя, лікування не пройшло даремно і героїня статті пішла на поправку. Зараз вона продовжує ділитися з публікою не тільки новинами про здоров’я, а й своїми думками. Так, в Instagram Алли з’явився великий пост на тему самого слова «ремісія» — вона його не любить:

«Краще — одужання, тому що ремісія означає для мене — ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але ж звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісії запитує — як наждачкою по склу звучить для мене це слово?».

Мазур зазначила, що бути поруч з хворою людиною не просто, адже хочеться втішити, подарувати віру, допомогти. При цьому страшно зачепити і зробити ще гірше.

Вона вважає, що бути в скрутну хвилину поруч — складна наука, а щоб допомогти тим, хто опинився в такій ситуації, телеведуча поділилася правильними словами підтримки, оскільки тепер все це їй добре знайоме.

Більше про зірок, яким поставили страшний діагноз «рак», дивіться у відео:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.