(Відео) Відносини Дана Балана і Тіни Кароль, знову приковують до себе увагу – результат пісня “Пам’ятаєш ” – злетіла в рейтингах!

Як насправді йдуть справи, напевно знають тільки Дан і Тіна.

Протягом всього часу, коли Дан Балан з’явився на подіумі України, за ним завжди зберігалася інтрига. Гарний, харизматичний співак з незвичайним тембром голосу, відразу підкорив глядачів.

Особливо до нього не байдужі прекрасна половина людства. На всіх концертах і шоу дівчата оваціями зустрічають цього талановитого співака. Жоден його концерт не проходить без аншлагу.

Напевно зараз мало таких співаків, які володіють такою магічною енергетикою на глядачів і заводять їх при перших словах пісні.

Особливо можна відзначити відносини Дана Балана і Тіни Кароль. З перших хвилин між ними проскочила іскра і вона горить протягом усього їхнього спільного шоу діяльності.
Періодично вщухають пристрасті з приводу їх зустрічей і навіть подейкували про їхнє весілля.
Як насправді йдуть справи, напевно знають тільки Дан і Тіна.

Однак варто подивитися як вони виконують спільно свої пісні і як дивляться один одному в очі та сумніви в їх теплих відносинах, практично відпадають.
Ось і зараз ці душевні відносини привели до зльоту популярності пісень.

Так їх спільне виконання пісні “Пам’ятаєш”, знову привертають увагу шанувальників таланту Тіни та Дана.
Люди із задоволенням слухають по кілька разів цю душевну пісню.
Подивіться і ви це відео і зверніть увагу на їх ставлення один до одного.

Відео: пісня “Пам’ятаєш”

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.