Віктор Павлик проміняв молоду дружину на двох красунь: підтримав дует Анна-Марія і “підірвав” мережу

Нещодавно одружений Віктор Павлик змусив фанатів обговорювати його особисте життя - виклав неоднозначне фото з двома молодими і дуже гарячими дівчатами.

Дует “Анна-Марія ” оскандалився в питанні деяких політичних взаємин, тому українська публіка стала ставиться до нього з підвищеним побоюванням. Не дивно, що у “Анни-Марії ” з’явилася ціла армія Хейтер, які обрушилися на них з не дуже втішними коментарями.

Український артист Віктор Павлик заступився за скандальних співачок

Він виклав в Фейсбук спільну фотографію з сестрами Ганною і Марією Опанасюк, де заступився за дівчат – написав, що це його дуже талановиті колеги, і він позитивно ставиться до їхньої творчості.

Через це і сам Павлик тут же нарвався на критику в мережі від своїх шанувальників. Передплатники різко відреагували на знімок популярного українського артиста в обнімку з колишніми учасницями Нацвідбору на Євробачення 2019. Сам же музикант зазначив, що не вважає за потрібне реагувати на “критику без аргументації та здорового глузду, а тільки лише порожні образи “.

Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці
Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці

“Зовсім вони не зашкваренние, а абсолютно нормальні класні позитивні люди, з правильною своєю позицією … це у вас ілюзія … Не варто відноситься так до людей. Це не по християнськи, як мінімум “, – стримано висловився Віктор Павлик в сторону коментаторів.

Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці
Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці

А ось реакції його молодої дружини Катерини Репяховой на цей знімок не було. Мабуть, вона вирішила залишитися в стороні від цього конфлікту.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.