Особиста драма Андрія Данилка: чому в свої 47 років автор Сердчюки не одружений?

Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, - досить популярний персонаж в українському і російському медіаполі.

Його створили вже багато років тому, але до цих пір Вєрка Сердючка залишається одним з культових персонажів, і нерідко з’являється на важливих всеукраїнських та загальнодержавних події.

Вєрка Сердючка на сцені
Вєрка Сердючка на сцені

Те, що Вєрку Сердючку очікував такого успіху, – це абсолютно не дивно. Адже яскравий, колоритний персонаж, незвичайна подача травесті героя, ще й веселі завзяті пісні, які надовго залишаються в голові – це формула успіху, яка допомогла звичайному Андрію Данилку прославитися на кілька країн, а то і кілька континентів.

Андрій Данилко в образі співає пісню "Дольче Габбана"
Андрій Данилко в образі співає пісню “Дольче Габбана”

Величезний успіх, але тотальна самотність: що на особистому фронті у Андрія Данилко?

Незважаючи на свою величезну, можна сказати навіть колосальну популярність, на жаль, Андрій Данилко так і не зміг знайти кохання всього свого життя. І сьогодні, в свої 47 років, він залишається самотнім.

Вєрка Сердючка (Андрій Данилко)
Вєрка Сердючка (Андрій Данилко)

У нього є натовпи шанувальників, а в який город він не приїхав, обов’язково знайде величезну аудиторію, яка вдячна йому за його творчість. Однак, повертаючись додому, він приходить в порожню квартиру і лягає в холодне ліжко.

На думку Андрія Данилка, «виною» йому “амурних невдач ” шкільна любов Анна Сердюк, якій він пообіцяв прославити її ім’я. По закінченню школи Аня і Андрій пішли різними шляхами, але артист своє слово дотримав. Як і в школі, так і після неї, у нього в справах серцевих не заладилося – все не те, не те.

Якийсь час шанувальники і пліткарі активно гуділи про відносини між Андрієм Данилком та сценічної “мамою ” Вєрки Сердючки Інною Білоконь. Але в реальному житті Інна вже 25 років заміжня жінка і виховує дочку разом з чоловіком Олегом.

Вєрка Сердючка зі сценічною мамою
Вєрка Сердючка зі сценічною мамою
Вєрка Сердючка зі сценічною мамою
Вєрка Сердючка зі сценічною мамою

Про розлучення у них не виникало думок, тому, як виявилося, це припущення аудиторії дало збій.

Якщо проаналізувати всі заяви Андрія Данилка на публіці, можна зробити очевидний висновок – Андрій досить ретельно приховує особисте життя і лише одного разу розповів ЗМІ про те, що пару років тому пережив серйозну особисту драму: розлучився з дівчиною.

Вєрка Сердючка на виступі
Вєрка Сердючка на виступі

З тих пір у Данилко серйозну кризу в творчості. Він то йшов зі сцени, то знову повертався, то писав гучні альбоми, які так і не подарували йому ще одну хвилю небесної популярності.

А тут ще й рік тому з’ясувалося, що у Вєрки Сердючки якась складна серйозна хвороба.

Більше про життєві випробування музиканта дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.