Брежнєва показала фото у ліжку. На знімку зі співачкою може бути не Меладзе

Українська співачка Віра Брежнєва  опублікувала на своїй сторінці в Instagram  нову світлину. На фото вона позує в ліжку, а її шию обіймає чоловіча рука з обручкою.

І хоч обличчя її партнера на фото не видно, ймовірно, що це чоловік співачки – продюсер Костянтин Меладзе. Відома пара вирішила самоізолюватися у власному будинку, аби уникнути зараження коронавірусом.

“Залишитися вдома”, – підписала світлину співачка.

Instagram-фото певицы

Нагадажмо, що раніше ширилися чутки про ймовірну зраду Костянтина з учасницею групи «Віа Гра» Ерікою Герцег. Фанати артистки писали про те, що такі інциденти часто трапляються у партнерів, які рідко бачаться один з одним. Тоді співачка емоційно відреагувала на такі коментарі: “Гостьовий шлюб? Що ви несете? Що за гості у ваших головах?” – обурилася артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Весільна мода 80-х: як жінки готувалися до свята? (Фото).

Нагадаємо, що Кошовий, Горбунов, Потап радять бути прикладом для своєї сім’ї під час епідемії коронавірусу (Відео).

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.