Антін Мухарський одружився втретє, але дітей більше не хоче

Відомий український актор і телеведучий Антін Мухарський знову одружився - цією новиною поділився сам чоловік в своїх соціальних мережах. Нареченою 52-річного артиста виявилася красуня і мистецтвознавець Єлизавета Бєльська, якій тільки недавно виповнилося тридцять.

На цей раз сам Мухарський обіцяє, що все буде спокійно: їх союз з Єлизаветою триває неформально вже не перший рік, і обвінчалася пара ще в 2016 році – через два роки після початку романтичних зустрічей. А познайомився творчий дует зовсім в 2011 році, коли сам Антін ще був одружений зі Сніжаною Єгоровою. Згодом попередня сім’я артиста голосно і скандально розпалася, але в паспорті звільнилося місце для нової любові.

Антін Мухарський з третьою дружиною
Антін Мухарський з третьою дружиною

Весілля пройшло в Туреччині – хоча саме подружжя стверджують, що їх союз давно визначили небеса. Зараз вони живуть поруч зі столицею в невеликому заміському будиночку, збираються займатися там творчістю і не відволікатися ні на що один від одного. В тому числі, немає в планах і дітей – Мухарському вистачає спадкоємців від попереднього шлюбу.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.