Таюне, Фреймут, Шоптенко і інші: всі жінки Олега Винника – їх історії “любові “

Винник - це персонаж, який приваблює своєю харизмою, поведінкою, творчістю, а особливо сімейним життям.

Кому тільки не приписували роман з Олегом Винником. А самому Олегу Виннику приписували – з величезною кількістю жінок. Серед найбільш відомих леді, які нібито “мутили ” з королем вовчиць, були Таїсія Сватко, Ольга Фреймут та Олена Шоптенко.

Таїсія Сватко

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Таїсія Сватко це бек-вокалістка Олега Винника, яка виступає під псевдонімом Таюне. Разом вони працюють вже не перший рік, тому не дивно, що викладають фотографії з спільних виступів, концертів, а іноді Таюне хвалиться і величезним букетом квітів, який дарував їй Олег Винник.

Саме Таюне називають дружиною Олега Винника. Хоча ні він сам, ні його бек-вокалістка жодного разу так і не підтвердили цей факт.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут та Олег Винник
Ольга Фреймут та Олег Винник

Чутки про те, що Ольга Фреймут і Олег Винник можуть на стороні мати якісь інтрижки, з’явилися під час 4 сезони шоу “Танці з зірками “, коли вони мило спілкувалися, а Олег Винник віддав свій голос голос за ревізоршу.

Тим більше, на одному з останніх ефірів шоу Танці з зірками Олег Винник і Ольга Фреймут з’явилися разом як пара в якості ведучих балконах.

Дивно, чи не так?

Олена Шоптенко

Олег Винник та Олена Шоптенко в "Танцях із зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко в “Танцях із зірками”

Олена Шоптенко також засвітилася з Олегом Винником на шоу “Танці з зірками “. Там вона була його партнеркою і хореографом. Вони так зворушливо і мило спілкувалися, а під час танцю між ними явно було щось більше, ніж просто партнерські взаємини.

Та й коронавірусів вони хворіли разом, сиділи на самоізоляції удвох, це і дало привід обговорювати пару на всю країну.

Однак Олена Шоптенко вже не перший рік замужем, тому чутки про взаємини з Олегом Винником не підтвердилися.

Як би там не було, офіційно Олег Винник неодружений і ніколи не афішував свої взаємини з жінками. Він вважає за краще мовчати і каже, що все, що йому потрібно для щастя, у нього вже є.

А як ви думаєте, з ким дійсно крутить роман самий популярної чоловік українського шоу-бізнесу?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.