Померлій Марині Голуб сьогодні могло бути 63 роки: цікаві та маловідомі факти про актрису

Відома актриса Марина Голуб 8 грудня могла б відсвяткувати своє 63-річчя, якби не страшна аварія у 2012 році, яка забрала її життя.

Героїня нашої сьогоднішньої статті запам’яталася шанувальникам образами веселих, галасливих, простих і безклопітних жінок. Ці ролі давалися їй ідеально, адже вона і сама була саме такою — оптимістичною, життєрадісною і квітучою.

Життєвий шлях та кар’єра

Марина народилася в 1957 році в Москві в сім’ї дипломата і актриси. Її з дитинства цікавила акторська майстерність, хоча мама майбутньої зірки не підтримувала цього прагнення, оскільки як ніхто інший знала про труднощі професії.

Незважаючи на це, вмовляння матері не допомогли і Голуб таки вступила до Школи-студії МХАТ на курс Віктора Монюкова, причому з першої спроби.

Марина Голуб в молодости
Марина Голуб в молодості

Марина була однією з кращих серед однокурсників, тому викладачі не сумнівалися, що вона досягне успіху в театральному мистецтві. Навіть критики ставилися до неї прихильно, оскільки на звітних виступах молода актриса показувала себе з найкращого боку.

Цікаво, що після закінчення навчання в театр Голуб працювати не пішла, оскільки через свій ексцентричний характер вона не вписувалася в офіційний театр тих часів. Тоді Марина відкрила для себе естрадну сцену, ставши працювати в жанрі сатири і гумору. Так героїня статті увійшла до складу «Сатирикону», який цілих 6 років був для неї другою домівкою.

Марина Голуб
Марина Голуб

Також Марина спробувала себе в кіно. Найбільш вражаючі її роботи — «Юність Петра», «Щоденник вбивці», «Російські амазонки», «П’ять наречених», «Бідні родичі», «Весілля». Останній фільм навіть брав участь у Каннському фестивалі. Коли Голуб випав шанс опинитися на телебаченні, вона його не упустила, хоча з театру не зникла.

У якийсь момент кар’єра актриси настільки пішла в гору, що вона не встигала відбиватися від пропозицій режисерів. Марина без проблем входила в будь-яку роль, зовсім не переграючи.

Марина Голуб
Марина Голуб

Особисте життя

Покійна зірка тричі була заміжня. Її першим чоловіком став підприємець Євген Тройнін, від якого вона народила свою єдину дочку Анастасію. Цей шлюб протримався недовго. Вдруге Голуб вийшла заміж за колегу по «Сатирикону» Вадима Долгачова, однак після відходу з театру розпався і їх союз.

Марина Голуб с дочерью
Марина Голуб з дочкою

Безліч обговорень викликав третій чоловік Марини — молодий актор Анатолій Бєлий. Подейкували, що саме завдяки дружині він став популярним, після чого пішов від неї до іншої.

Марина Голуб с третьим мужем Анатолием Белым
Марина Голуб з третім чоловіком Анатолієм Білим

Останнім обранцем знаменитості став Михайло Кравченко. Чоловік дуже красиво залицявся, дарував квіти і подарунки, але їх щастю не судилося бути — Михайла застрелили біля власного будинку, а смерть коханого сильно підкосила Марину.

Михаил Кравченко и Марина Голуб
Михайло Кравченко і Марина Голуб

Автокатастрофа

Через півроку після вбивства Кравченка з життя пішла і сама Голуб. Актриса потрапила в ДТП по дорозі додому, її автомобіль на повному ходу врізався в промчалу на червоне світло іншу машину, в результаті чого вона разом з водієм померла на місці.

Прощание с Мариной Голуб
Прощання з Мариною Голуб

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.