Тіна Кароль запропонувала скасувати пироги і Олів’є: показала, як запікає туфлі в духовці

Напередодні українська співачка, телеведуча, а з недавніх пір ще й бізнес вумен Тіна Кароль представила авторську колекцію взуття.

Тепер кожен день на її сторінці виходять анонси і реклама нових босоніжок. Колекція отримала назву “Сама собі свято “. В останньому креативному відео показано, як Тіна Кароль зі своїми фірмовими червоними губами спочатку говорить по телефону, а потім згадує, що у неї в духовці щось горить.

Тіночка відкриває духовку і бачить, що щось звідти вже пора діставати. І … дістає звідти свої босоніжки!

“Давайте скасуємо пироги і Олів’є! Ми самі собі свято! Моя перша колекція взуття в колаборації з @kachorovska_atelier вже у продажу! А який би колір або модель« спекли »собі ви на свято? “, – написала співачка у описі.

За словами Тіни Кароль, важливість такого взуття обумовлена тим, що дуже часто туфлі на підборах дуже натирають ноги. А тут творці доклали максимум зусиль для того, щоб зберегти красу, елегантність, естетику зовнішнього вигляду, і додати комфортне використання хоч на танцях, хоч на прогулянці, хоч за кермом машини.

Босоніжки від Тіни Кароль вже доступні у продажу в декількох кольорах. Незалежно від кольору, їх вартість встановлена на рівні 5 200.

Приходять вони по пошті у фірмовій коробочці від Тіни Кароль.

Нагадаємо, у Тіни є ще й авторські парфуми, які вона запустила кілька років тому.

Духи Тіни Кароль
Духи Тіни Кароль

Вона рада, що її брендовий продукція дуже добре розходиться, особливо серед поціновувачів її творчості і відданих шанувальників.

На цьому Тіна планує не зупинятися і буде розвивати своє ім’я далі.

Відео з босоніжками в духовці шанувальники залишилися задоволені.

“Напевно, це найоригінальніша, смішна і незвичайна реклама з тих, які коли-то бачила “, – пише користувач під ніком mechtai.smelo.

“Якщо міняти кросівки, то тільки заради цього. Коли королева навіть свою лінію робить по королівськи “, – пише користувач під ніком brunceva_natali.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.