Серьога знущався не тільки над колишньою дружиною, а й над молодшою сестрою: «Душив і називав нікчемою»

Молодша сестра репера Серьоги вперше розповіла про насильство з боку брата. Дівчині довелося зіткнутися з жорстокістю рідної людини.

Вже близько року тягнуться судові розгляди між Сергієм Пархоменко та його екс-дружиною Поліною Ололо. Пара ділить синів Марка і Платона, яких артист забрав жити до себе, не дозволяючи матері бачитися з ними. Більш того, за словами жінки, репер неодноразово підіймав на неї руку, причому бив він її іноді до напівсмерті.

Сергей и Полина
Сергій і Поліна

Сам Серьога лише одного разу прокоментував скандал, пов’язаний зі спадкоємцями, сказавши, що заяви Поліни про дискредитацію його авторитету продиктовані її надмірною вразливістю.

Архивное фото Сереги и Полины с детьми
Архівне фото Серьоги і Поліни з дітьми

Встати на захист Ололо вирішила рідна сестра співака Альона Першій. Так, у себе в Instagram дівчина опублікувала відвертий пост, що розкриває неприємну правду про брата.

В її повідомленні йдеться про те, що Сергій всіляко принижував її з самого дитинства, виховував так, щоб вона почала сама себе зневажати:

«”Ти нікчема, ти г*вно, запам’ятай це, повтори ще раз. По складах!”. “Я — г*вно”. Це один з перших спогадів з мого дитинства, який я проробляю з терапевтом роками».

Скриншот из Instagram Алены
Скріншот з Instagram Олени

Олена не може забути того, як старший брат душив її, називав скиглієм, коли вона працювала танцюристом в його групі і просто-напросто просила що-небудь поїсти.

«Скільки років я покривала його жорстокість, насильство, його знущання… Скільки років я мчала до нього, як до самого улюбленого, на будь-який заклик», — пише героїня статті.

Сестра Сереги Алена
Сестра Серьоги Альона

Також Першій зізналася, що продовжила б мовчати, якби артист не забрав у Поліни дітей. Дівчина впевнена, що через всю цю ситуацію хлопці отримали велику психологічну травму, після чого вона звернулася особисто до Серьоги:

«Знай — я вважаю тебе нікчемою, безглуздим нарцисом, який принизив всіх, хто в тебе вірив і допомагав. Мені соромно, що я однієї крові з тобою».

Полина Ололо с сыновьями от Сереги
Поліна Ололо з синами від Серьоги

Завершила своє звернення Альона тим, що незважаючи на весь завданий біль, прощає брата і вірить, що колись до нього прийде усвідомлення і він зрозуміє свою неправоту.

На даний момент Першій приховала свою сторінку в Instagram, а репер публічно ніяк не відреагував на слова сестри.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.