Маша Єфросиніна завела публіку запальними танцями у вогняній червоній сукні

Популярна телеведуча Марія Єфросиніна показала грайливе відео, де вона танцює і показує свої наряди.

За сценарієм, Марія спочатку виходить і сідає на великий стілець в домашніх штанах і оверсайз худі, позіхає, а потім кілька разів махає ногами. І тут бац – сонна Маша Єфросиніна перетворюється в красуню в чорних панчохах і вогненному червоній сукні, яка танцює, пускає повітряні поцілунки і не сидить на місці.

У коментарях до відео суддя шоу “Топ модель по українськи ” Соня Плакидюк написала, що Марії дуже йде ця сукня.

Сама ж автор завзятого відео в описі запитала як її передплатники сьогодні планують провести свій день – як перша Маша (сонна і в домашньому вбранні), або як друга (красива леді з грайливим настроєм).

За кілька годин відео на сторінці Маші Єфросиніної подивилися більше півсотні тисяч чоловік.

Хто така Маша Єфросиніна?

Телеведуча, громадський діяч, волонтер, активіст, який займається боротьбою з насильством в сім’ях, засновник величезного проекту Charity weekends, блогер.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Їй 41 рік, вона народилася в Керчі. Зараз живе і працює в українській столиці – Києві. Маша заміжня, виховує двох дітей.

У неї є свій Ютуб-проект “Іспит “, на який вона запрошує своїх друзів-зірок і задає незручні питання.

Чоловіка звуть Тимур Хромаєв, йому 45 років, він бізнесмен і не дуже публічна особа, з’являється на публіці дуже рідко, і, в основному, в компанії своєї дружини. Дітей звати Нана і Олександр, все народжені від одного чоловіка – Тимура.

На телебаченні – з 19 років. Дебютувала на УТ-1 в програмі “Щасливий дзвінок “. Всього за кілька років Маша добилася великої популярності, і зі своїм партнером по ранковому шоу “Підйом ” на Новому каналі Юрієм Горбуновим у 2002 році була удостоєна премії Телетріумф у номінації “Найкраще телевізійне шоу “.

Сьогодні Маша Єфросиніна вважається однією з небагатьох селебреті українського шоу бізнесу, хто б не фігурував в скандалах. По крайней мере, публічно.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.