Настя Каменських в широкій джінсовке покликала шанувальників в свою гримерку

Дружина репера Потапа Настя Каменських анонсувала "сходку " шанувальників у своїй гримерці.

Правда, з огляду на карантин і протиепідемічні заходи, зустріч фанатів Насті Каменських пройде в режимі онлайн. Про це сама співачка повідомила в Інстаграм-блозі, на який підписані майже п’ять з половиною мільйонів чоловік.

Настя Каменських показала, як вдома ходить перед Потапом і запросила шанувальників подивитися на свою гримерку
Настя Каменських показала, як вдома ходить перед Потапом і запросила шанувальників подивитися на свою гримерку

“Я вирішила провести вас за лаштунки зйомок одного грандіозного шоу, розповісти і показати багато цікавого, поспілкуватися і відповісти на ваші запитання “, – написала улюблена дружина репера Олексія Потапенка.

Вона запропонувала провести прямий ефір в четвер о 17:00 за Київським часом.

Настя Каменських буде частиною великого концерту на Новий рік

 "Настя

Однак, за традицією, зірки не показують процес своєї підготовки до новорічних свят, щоб посилити інтерес публіки. На досвіді Насті вже досить багато цікавих ролей, вона навіть грала “Червону шапочку ” в мюзиклах. Однак зараз вона більше виступає не як актриса, а як сольна співачка.

Чому Потап пішов від Насті у творчій сфері?

 

Настя Каменських з нагородою
Настя Каменських з нагородою

Потап хоч і відійшов від дуету “Потапа і Насті “, але все одно продовжує продюсувати свою дружину. Він на інтерв’ю не раз стверджував, що бренд NK – це його особистий проект. А окрема популярність MOZGI і NK – заслуга саме того, що артисти вчасно розійшлися по різних проектах.

Як приклад Потапа і Насті допоміг Надії Дорофєєвої та Позитиву?

Таку ж “формулу щастя ” Потап хоче витягти і з інших своїх підопічних – Олексія Завгороднього (Позитив) і Наді Дорофєєвої (DOROFEEVA).

Надія Дорофєєва стала тренером шоу "Голос країни"
Надія Дорофєєва стала тренером шоу “Голос країни”

Потап як “хрещений батько ” цього музичного колективу на десяту річницю розділив Позитиву і Надю на сольних виконавців. Варто зазначити, що перший кліп Дорофеєвої на пісню “Горить ” став дуже популярним не тільки в українських, але і в зарубіжних чартах.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.