71-річний Валерій Леонтьєв викликав фурор появою на сцені в плащі та штанях в обтяжку: згадав молодість

Відомий російський співак Валерій Леонтьєв продовжує викликати справжній фурор своїми появами на сцені, незважаючи на такий поважний вік.

Герой нашої сьогоднішньої статті в цьому році відсвяткував 71-річчя, а в шоу-бізнесі він вже більше 45 років. Проте, йти на пенсію Валерій Якович не збирається.

Він підтримує себе в хорошій фізичній формі регулярним спортом і правильним харчуванням, також артист відмовився від шкідливих звичок і намагається дотримуватися режиму. Завдяки цьому за час карантину Леонтьєв скинув 8 зайвих кілограмів та став виглядати ще краще.

Валерий Леонтьев в молодости
Валерій Леонтьєв в молодості

Ще до пандемії виконавець активно гастролював і брав участь у багатьох телевізійних зйомках, але як тільки весь світ охопив Ковід-19, він скасував кілька довгоочікуваних концертів, щоб не наражати тисячі шанувальників ризику захворіти. Тоді його заява викликала широкий резонанс в суспільстві, оскільки люди ще не розуміли всієї серйозності ситуації.

Треба сказати, що без гастролей залишився не тільки Валерій, всі інші артисти теж позбулися левової частки доходів, хоча Леонтьєв один з небагатьох, хто не скаржиться на виниклі фінансові труднощі. Більш того, зараз він зайнятий створенням нового матеріалу і навіть ділиться лаштунками зі своїми фанатами.

Валерий Леонтьев
Валерій Леонтьєв

Так, на сторінці музиканта в Instagram з’явилося пара уривків зі зйомок концертного кліпу на пісню “Бродяга”. Валерій Якович постав в досить незвичному образі — в чорному плащі, обтягуючих штанах і блискучих чоботях, а під капелюхом видніються не звичні кучері, а довгі дреди.

Ось як підписники прокоментували пост — суцільний захват:

  • “Ви заряджаєте всіх енергією!”;
  • “Який же ви неймовірний”;
  • “Він такий один — в такому віці і до сих пір той же Валерій. Класний, кращий, справжній, народний улюбленець!”;
  • “Образ неймовірний! Ну дуже круто! І як ви співаєте! Дуже гаряче!”;
  • “Чудова людина і артист”;
  • “Якщо це Леонтьєв, то це завжди культурний шок!”, — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Коли саме вийде цей кліп, виконавець не говорить, але, ймовірно, це буде новорічним сюрпризом для шанувальників.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.