Бадьорий як огірочок 71-річний Михайло Поплавський розповів свої 4 секрету здоров’я і довголіття

Співаючий ректор і успішний бізнесмен Михайло Поплавський в свій 71 рік пашить здоров'ям і ентузіазмом. Як йому це вдається? Ось лайфхаки від самого Михайла Михайловича.

Михайлу Поплавському дуже часто задають питання, як у віці, коли інші вже давно відпочивають на пенсії, у нього така працездатністю, він сповнений енергією і чоловічим шармом, встигає робити тисячі справ і постійно вчиться новому.

Ось, наприклад, він активно освоюється молодіжні соцмережі і кількість підписчиків в Тік-Ток зростає як на дріжджах.

Поплавський в Тік-ток
Поплавський в Тік-ток

Інститут культури, який заснував і успішно керує ним Поплавський (за що в народі отримав назву “Поплавок”) чуйно і своєчасно реагує на всі нововведення і зміни. Тому для поліпшення якості дистанційного навчання в грудні відкритий “Міжнародний центр інноваційних технологій”.

відкриття Центру
Відкриття Центру Інноваційних технологій

А зараз Михайло Михайлович вирішив поділитися своїми лайфхаками, як йому вдається тримати відмінну форму і здоров’я на рівні молодих. Ось 4 головні чинники:

  1. Здорове харчування.
  2. Контроль вітамінів.
  3. Ні шкідливим звичкам.
  4. Бути завжди на позитиві.

У своєму короткому відео (дивіться в кінці статті) Поплавський розтлумачив кожен пункт.

Наприклад, в поняття “здорове харчування” ректор включає різноманітність продуктів – і тваринні білки, і рослинні, і вуглеводи, і все, що дала природа для людини. І важлива правильна обробка їжі – мінімум смаження, ніякого фастфуду.

Щодо вітамінів, то Михайло Михайлович робить ставку на природні речовини – ніякі дорогі вітамінні комплекси не замінять звичайну моркву, смородину, цитрусові, традиційну квашену капусту, горіхи, бобові та ін.

Квашена капуста - найкраще джерело живих вітамінів
Квашена капуста – найкраще джерело живих вітамінів

Лайфхак №3 – відмовтеся від шкідливих звичок: куріння і алкоголь знищують імунну систему, звідси і постійних хвороби. Правда, він порадив не відмовлятися від червоного вина в помірних кількості – воно благотворно впливає на кров.

Важливий фактор – настрій. Позитивні люди хворіють набагато менше, так як у них міцніше імунітет. Поплавський порадив уникати стресів, більше посміхатися і бути доброзичливим до оточуючих.

Ось такі прості секрети і допомагають цього дивовижного людині жити здоровим і радіти життю.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.