Філіп Кіркоров відмовився виступати в Новий рік за 12,5 мільйона рублів, щоб провести час з дітьми

Новорічні свята у артистів - нескінченні концерти, корпоративи - чудова можливість заробити. І мало хто відмовляється, але такі є.

В шу-бізнесовій тусовці є навіть така приказка: “Новий рік весь рік годує”, що означає – доходи від корпоративів і святкових концертів рівні тому, що співак може заробити за весь інший час.

Правда, в 2020 році все інакше, пандемія внесла свої корективи. Концертів практично немає, а ті, що проводять – майже без глядачів через вимоги безпеки. Багато фірм відмовилися від корпоративів взагалі, вважаючи за краще гроші віддати співробітникам в якості премії.

Філіп Кіркоров у новорічному концерті
Філіп Кіркоров у новорічному концерті

Гуляти з розмахом збираються тільки великі компанії, у яких дуже багато грошей. Вони і запрошують самих топових зірок, щоб пити шампанське і танцювати під живий звук, а потім фотографуватися з кумиром мільйонів.

Одна з таких компаній традиційно запросила цілий пул відомих артистів, серед який було названо ім’я Короля російської естради Філіпа Кіркорова. Як дізналися журналісти одного з телеканалів, йому був запропонований гонорар в 12,5 мільйона рублів ($160 тисяч). Але Кіркоров відмовився, мотивуючи це тим, що зустріти Новий рік він хоче зі своїми дітьми – дочкою Аллою-Вікторією і сином Мартіном.

Філіп Кіркоров і його діти
Філіп Кіркоров і його діти

Шанувальники зірки схвалили таке рішення – сім’я головне, а гроші – наживне.

Коментарі
Коментарі

Останнім часом Філіп Бедросович дуже багато часу приділяє своїм дітям, яких йому народили сурогатного матері. Дочка і син вже в тому віці, що їх треба активно залучати до життя. І батько повважав – буде неправильно позбавляти їх сімейного свята. Коментатори написали, що це правильно, тим більше, грошей Кіркоров не потребує.

коментар
Коментар

А є й зовсім скептичні відгуки – одні не вірять, мовляв, це просто піар; інші пишуть, що зірки вже з жиру бісяться, не знають, куди вже витрачати свої мільйони.

коментар
Коментар

У будь-якому випадку, виграли діти Кіркорова – вони Новий рік зустрічатимуть з батьком.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.