Від тисячі гривень. Що Осадча, Ребрик, Кіркоров, Пугачова та інші дарують дітям на Новий рік

Зірки теж святкую новий рік, і теж дарують подарунки своїм дітям. Правда, їм в цьому плані легше - багаті орієнтуються не на цінник.

А цінники іноді бувають такі захмарні, що вище ніж зарплата або пенсія. А бувають і досить скромні. Ми зібрали добірку подарунків для зіркових дітей від іменитих батьків.

Алл Пугачова і Максим Галкін

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Незважаючи на досить велику спадщину зіркових батьків, подарунки дарують вони не за тисячі доларів. Так, нещодавно Галкін анонсував, що підніс своїм малюкам квитки на льодове шоу «Руслан і Людмила» Тетяни Навки.

Таємниця дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна: хто їх справжня сурогатна матір?

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Знаменита українська телеведуча і її зоряний чоловік зробили подарунок досить скромний – конструктор Лего “Поліцейська дільниця “, який коштує до тисячі гривень.

Шанувальники такий подарунок схвалили – мовляв, для зірок такої величини досить нормальна сума.

Філіп Кіркоров і Наталя Єфремова

Кіркоров любить блиск, шик, багатство. Тому зовсім не економить на дітях, і на подарунки їм. Одного разу артист купив так багато подарунків, що вони насилу помістилися в валізи. Співак віддав перевагу саней і керованим по радіо іграшок. А в минулому році Філіп Бедросович в перший раз привів спадкоємців на Кремлівську ялинку.

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Вони, за прикладом Катерини Осадчої, подарували своїм дочкам Діані і Поліні конструктор. З огляду на те, що там потрібно збирати різні моделі, такі забави цікаві і дівчаткам.

Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Епатажна балерина розповіла в одному зі своїх інтерв’ю, що не любить дарувати подарунки на Новий рік, але дочки пару років тому подарувала смартфон. Що в цьому році буде дарувати Аріадну – поки не думала.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.