Настя Каменських зізналася в любові красивій дівчині: Потапу варто задуматися

Відома українська співачка Настя Каменських поділилася в соціальних мережах фотографією з найкращою подругою і зізналася їй у коханні.

NK любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах свіжими фотографіями, відео і роздумами про життя. Її мікроблог в Інстаграм налічує більше 5 мільйонів передплатників. Каменських в своєму мікроблозі показує не тільки свої фото, а й знімки своїх близьких людей. Так, нещодавно артистка опублікувала фото зі своєю кращою подругою Анею Андрійчук-Завгородній, дружиною Олексія Завгороднього (Позитиву з групи Время и Стекло). На знімку подруги позували сидячи на тлі новорічної ялинки. Аня поклала голову на плече Каменських, дівчата мило посміхалися.

«Спасибі Всесвіту за мою подругу. Таку іншу і особливу, і одночасно схожу на мене! Вже більше 14 років не можемо наговоритися і насміятися один з одним! Люблю », – написала під фото Настя Каменських.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили фото красунь і відзначили, що подруги схожі один на одного, як дві краплі води. «Красотульки, немов сестрички», «Я думала, ви рідні сестри», «Красуні», «Каменських – ви супер», «Ого, чудові», – відреагували на фото фоловерів.

Нагадаємо, перед Новим роком Настя Каменських разом з Анею Андрійчук-Завгородній випустили влоги, в якому Каменських розповіла, що подарує Потапу до Нового року і які страви приготує на святковий стіл. В цьому році артистка вирішила побалувати себе і гостей традиційними стравами – салатом Олів’є, оселедцем під шубою, бутербродами зі шпротами і фаршированими яйцями. А в подарунок чоловікові Потапу Настя вирішила зробити корисний подарунок – електронну зубну щітку.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.