Григорій Решетник з дружиною і новонародженим сином відпочивають в розкішному готелі за шалені гроші

Ведучий "Холостяка" і "Холостячки" Григорій Решетник разом з дружиною Христиною і маленьким сином влаштували собі розкішні новорічні канікули.

Сімейство Решетників активно веде соціальні мережі — саме там вони вперше поділилися радісною новиною про народження третьої дитини. В кінці листопада 2020-го подружжя стало багатодітними батьками і тепер у них троє синів — старший Ваня, середній Діма і молодший Сашко.

Нарешті після насичених зйомок “Холостячки” у Григорія з’явився час на відпочинок, який він провів в оточенні найближчих. Так, Новий рік вони з Христиною і новонародженим синочком зустріли в Карпатах. Дружина шоумена розповіла, що Саша почав подорожувати раніше братів:

“Попередні два рази ми вирушали в подорож Україною, коли Вані і Дімі було десь півтора місяці. А в цей раз з Сашунею ми поїхали в гори, коли йому тільки місяць”.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

Як досвідчена і багатодітна мама, вона вважає, що чим дитина молодша, тим влаштовувати поїздки простіше, адже потрібно всього лише міняти підгузки — більшу частину часу малюк спить і їсть.

Що стосується вибору місця для зимового відпочинку, то судячи з кількох останніх постів Христини в Instagram, зіркова сім’я зупинилася в розкішному готелі Radisson Blu Resort Bukovel. Одна ніч на трьох в номері категорії Люкс обходиться гостям в 36 тисяч гривень за даними Booking.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

За ці гроші Решетники отримали включений у вартість сніданок, дві спальні і вітальню, балкон з видом на гори, комфортну ванну кімнату, туалетно-косметичні приналежності та інші готельні атрибути. Рейтинг у готеля досить високий — 9 з 10.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.