Тіна Кароль у важкому платті з каменів за шалені гроші блиснула перед Даном: нехай бачить, що втратив

Неймовірна співачка і телеведуча Тіна Кароль не тільки талановита вокалістка, а ще й ікона стилю.

Кожен раз, коли вона з’являється на публіці, фанати розкривають роти і не можуть стримати емоцій.

Сама ведуча і співачка неймовірно красива. Її підкручені локони і коралова помада – справжня фішка, яка надає такий західній привабливості.

А ще і вдала робота стилістів, добре підібрані вбрання і вдале декольте – це така гаряча суміш, від якої не по собі навіть Дану Балану, який за своє життя побачив багато красунь.

Усі сукні Тіни Кароль неймовірно розкішні: вона не надягає “що небудь “, наряди тільки від кращих дизайнерів

Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль

Її сукні виглядають дорого і багато. І цінник на них відповідний – в більшості своїй, наряди української співачки коштують від двох тисяч доларів, цінник не має меж, але доходить і до 10, і до 12 тисяч доларів.

Одна з суконь, в якому співачка нещодавно вирушила на фотосесію, затьмарило її красу.

На сторінці її офіційного фан-спільноти “Фан Тіна ” опублікували фото співачки в сліпучому вбранні з блискучим металевим відливом.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Кароль – одна з найбільш висооплачіваемих, затребуваних і талановитих зірок української естради.

Крім вокалу, вона поєднує роль телеведучої і судді проекту “Голос країни “. Її підопічні п’ять разів перемагали в різних сезонах шоу “Голос країни “.

Сама Тіна Кароль народилася в 1985 році. У 2005 році посіла друге місце на конкурсі “Нова хвиля ” і отримала спеціальну премію народної артистки СРСР Алли Пугачової.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

У 2006 році Тіна Кароль представила Україну на міжнародному конкурсі “Євробачення “, де посіла сьоме місце. У 2009-му їй присвоїли звання заслуженої артистки України, в 2017-м – народної.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.