Поки Дмитро Комаров не бачить, Олександра Кучеренко помацала за вусики Павла Зіброва

Відома телеведуча і дружина журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко повернулася після відпочинку, і вже презентувала своє нове інтерв'ю.

Вона веде шоу “33за3 ” на українському телеканалі ICTV, де суть полягає в тому, щоб за три хвилини поставити 33 питання цікавого спікера.

У неї в гостях бувають представники різних сфер – медійні обличчя.

Олександра Кучеренко вже брала коротке інтерв’ю у Дмитра Гордона, Олександра Педана, Сергія Притули і так далі. 2021 вона вирішила почати з опитування Павла Зіброва – самого вусатого артиста сучасності.

Олександра Кучеренко взяла цікаве інтерв'ю у Павла Зіброва: не відмовилася помацати його за вуса
Олександра Кучеренко взяла цікаве інтерв’ю у Павла Зіброва: не відмовилася помацати його за вуса

Олександра Кучеренко взяла цікаве інтерв’ю у Павла Зіброва: не відмовилася помацати його за вуса

Олександра Кучеренко взяла цікаве інтерв'ю у Павла Зіброва: не відмовилася помацати його за вуса
Олександра Кучеренко взяла цікаве інтерв’ю у Павла Зіброва: не відмовилася помацати його за вуса

Відзначимо, Олександра Кучеренко – це не тільки журналіст, але і модель. Вона добре виглядає і хвалиться всім своєю чарівною фігурою.

Для цього вона займається спортом і часто ходить в тренажерний зал.

“Я займаюся танцями з 5 років і доводжу всім, що це спорт. Так, в моєму житті присутні і тренажерні зали, і басейн, і пробіжки, але основне фізичне навантаження – це завжди були бально-спортивного танцю. В принципі, ні що не забирає стільки сил, як танці. Вони відіграють основну роль в моєму житті “, – одного разу розповіла Олександра Кучеренко в своєму інтерв’ю.

Також варто відзначити, що Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу.

Це й не дивно, адже Олександра володіє титулом «Міс Україна 2016», а Дмитра довгий час називали завидним холостяком України.

Цікаво, що вони одружилася таємно і тільки після весілля публіка дізналася, що довгий час пара приховувала романтичний зв’язок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.