Поки Дмитро Комаров не бачить: Олександра Кучеренко станцювала пекуче танго з Зібровим

Відома телеведуча і дружина журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко презентувала своє нове інтерв'ю в рамках програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

Олександра Кучеренко веде рубрику “33 за 3” в ранковій програмі «Ранок у великому місті» на українському телеканалі ICTV, де суть полягає в тому, щоб за три хвилини поставити 33 питання цікавому спікеру. В гостях у телеведучої бувають найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу. Олександра Кучеренко вже взяла коротке інтерв’ю у Євгена Кошового, Олександра Педана, Олі Полякової та інших відомий знаменитостей.

Олександра Кучеренко - ведуча рубрики "33 за 3"
Олександра Кучеренко – ведуча рубрики “33 за 3”

Перше в 2021 році інтерв’ю Олександра вирішила взяти у самого вусатого виконавця України – Павла Зіброва. Крім того, що Зібров відповів на поставлені 33 питання за 3 хвилини, Кучеренко за цей час встигла доторкнутися артиста за вуса і навіть станцювати з ним танго.

Кучеренко станцювала танго з Зібровим
Кучеренко станцювала танго з Зібровим

Нагадаємо, 22-річна українська модель, володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренка за останні пару років встигла закохати в себе тисячі шанувальників. Дівчина стала знаменитою завдяки своєму шлюбу з ведучим шоу “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим.

Кучеренко - дружина Дмитра Комарова
Кучеренко – дружина Дмитра Комарова

Однак зараз Олександра не просто модель і дружина Комарова, дівчина будує кар’єру на телебаченні. Кучеренко стала ведучою телепередачі «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV і веде одну з рубрик в в передачі «Ранок у великому місті».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.