Григорій Решетник з дружиною “уклали” новонародженого сина в 10 тисяч гривень: не соромно і людям показати

Незмінний ведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетник не економить на сім'ї. Його дружина Христина похвалилася новим ліжечком для новонародженого сина.

Щасливе подружжя не стало приховувати від шанувальників радісну новину про поповнення. В кінці листопада 2020-го у Решетників народилася третя дитина. Як би фанатам не хотілося, щоб це була дівчинка, у пари знову з’явився син, якого вони назвали Сашком. Також Христина і Григорій виховують двох старших синів — Ваню і Діму.

Семья Решетников в полном составе
Сім’я Решетників в повному складі

Поки шоумен знімається в нових телепроектах, його дружина розвиває особистий блог в Instagram, де у неї вже більше двохсот тисяч підписників. Не кожен її пост присвячений дітям, тим не менш, більша частина з них все ж про виховання. Втім, у Христини є чому повчитися, адже вона відмінно справляється з хлопчиками без допомоги няні.

Григорій і Христина Решетник
Григорій і Христина Решетники в очікуванні третьої дитини

На цей раз дружина Решетника показала пеленальний комод і ліжечко від українського виробника “Верес”, якими вони з Григорієм обзавелися перед народженням Саші.

Редакція Одна минута зв’язалася з компанією, щоб дізнатися, у скільки парі обійшлася дитячі меблі — в цілому майже в 10 тисяч гривень, не рахуючи постільного комплекту. За мірками зірок це досить скромно, але при цьому зі смаком.

Скриншот из Инстаграма Кристины Решетник
Скріншот з Інстаграму Христини Решетник

Свою публікацію Христина супроводила корисною порадою для молодих батьків:

“Коли з’явився в сім’ї наш первісток Ваня, я перший перший місяць падала з ніг, не спала, постійно щось робила, чимось займалась. Чому так? Ніхто не знає! Бо насправді дитина перший місяць практично більшість часу спить, хоч неспокійно, але все одно спить. Задіяні тоді були всі біля Вані — і бабуся, і Гріша. Коли вже зараз третя дитина, розумієш головне правило — за будь-якої можливості теж відпочивай”.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.