Позитив і Мішель Андраде стали ведучими “Орла і решки “: склали конкуренцію Никитюк і Тодоренко

Популярне тревел-шоу "Орел і Решка " в цьому році святкує ювілей. На честь 10-річчя проекту, творці підготували особливий сюрприз для телеглядачів.

Цього року одне з найпопулярніших українських шоу про подорожі “Орел і Решка” святкують своє 10-річчя. Творці шоу вирішили ювілейний сезон зробити особливим і на роль ведучих-мандрівників запросити українських зірок. Глядачі зможуть побачити своїх улюблених артистів поза сценою, в ролі звичайних туристів. “Фішка” 10 сезону тревел-шоу в тому, що в кожному новому випуску буде нова пара відомих артистів і новий напрямок.

Уже відомо, що перший випуск 10 сезону “Орла і Решка” відкриє екс-учасник групи “Время и Стекло” Позитив і українська співачка болівійського походження Мішель Андраде. Про це повідомила прес-служба Нового каналу на офіційній сторінці в Інстаграм.

“Новий сезон «Орел & Решка. 10 років» із зірковими ведучими. Тільки уяви: десять випусків, десять пар відомих артистів, десять цікавих і яскравих напрямків – і все це в ефірі Нового каналу вже з 13 лютого. Як ти зрозумів по фото, цей особливий сезон відкриє пара музикантів – Мішель Андраде і Позитив. “, – повідомляє прес-служба Нового каналу.

Нагадаємо, «Орел і решка» – українська пізнавальна телепрограма про подорожі. За правилами шоу двоє ведучиш відправляються в самі різні туристичні країни світу. Один з них повинен прожити вихідні на 100 доларів, а другий може витрачати необмежені кошти, які зберігаються на “золотій” картці. Хто з ведучих економитиме, а хто житиме на широку ногу вирішує монетка, яку вони кидають перед кожною подорожжю.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.