Помер той, хто одягав Пугачову, Кіркорова і Вайкуле — зірковий стиліст Олександр Шевчук

Вночі 25 січня 2021 року стало відомо, що перестало битися серце Олександра Шевчука — стиліста, який одягав багатьох зірок російської естради.

Цю трагічну новину в соціальних мережах повідомила співачка Лайма Вайкуле. Так, артистка виставила у себе в Instagram їх спільний знімок, причому в кадрі вони широко посміхаються, проте привід для публікації аж ніяк не радісний:

“У нас було спільне минуле, якого можна було не соромитися, і плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитися…”, — підписала Лайма кадр, після чого додала в коментарях: “Його більше немає з нами…”.

Скриншот из Инстаграма Лаймы Вайкуле
Скріншот з Інстаграма Лайми Вайкуле

Під фото шанувальники висловили слова співчуття, адже для Вайкуле Шевчук був не тільки стилістом, але і близьким другом.

Олександру було 54, а точна причина смерті на даний момент невідома, хоча він сам восени минулого року розповідав про проблеми зі здоров’ям. Яких-небудь подробиць іміджмейкер не розкривав, але уточнив, що коронавірус тут ні до чого.

Шевчук співпрацював з багатьма іменитими виконавцями, включаючи Аллу Борисівну Пугачову, Ларису Доліну, Філіпа Кіркорова, Тетяну Овсієнко, Наталю Андрейченко, Валерія Меладзе і не тільки. Він підтримував теплі стосунки з Валерієм Леонтьєвим, Поліною Гагаріною, Наташею Корольовою, Христиною Орбакайте, Валерією.

Александр Шевчук с Ларисой Долиной, Валерием Леонтьевым, Наташей Королевой
Олександр Шевчук з Ларисою Доліною, Валерієм Леонтьєвим, Наташею Корольовою

Крім вітчизняних знаменитостей, модному експерту доводилося працювати із зарубіжними ідолами світу кіно, музики і, звичайно ж, подіуму. Одні з найвідоміших — співак Пол Янг і актор Жан-Клод Ван Дамм.

Филипп Киркоров, Анна Нетребко и Александр Шевчук
Філіп Кіркоров, Анна Нетребко і Олександр Шевчук

Також Олександр був головним стилістом найрейтинговіших телепроектів — “Голосу”, “Фабрики зірок”, “Льодовикового періоду”, “Старих пісень про головне”, а ще за його плечима більше тисячі відеокліпів.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.