Колишня дружина Віктора Павліка не стримала злості і різко висловилася про вагітну Репяхову: “Собака гавкає”

Лариса Созаєва, колишня дружина Віктора Павліка, вирішила не мовчати і прокоментувала інтерв'ю його нинішньої вагітної дружини.

Навесні 2020-го, всього за два місяці до смерті молодшого сина Павла, артист одружився в четвертий раз. Його обраницею стала концертний директор Катерина Репяхова, яку він старше на 28,5 років. Незважаючи на таку значну різницю у віці, пара щаслива разом і готується до появи спільної дитини, про що вони повідомили на початку 2021-го.

Віктор Павлик з молодою дружиною
Віктор Павлік з молодою дружиною

Варто відзначити, що відносини з Катериною Віктор Франкович зав’язав ще будучи одруженим на Ларисі, тому між жінками відчувається сильна напруга. Цього разу приводом для чергового скандалу стало нове інтерв’ю Репяхової для програми “Зірковий шлях”. Там молода дружина Павліка розповіла про його допомогу колишній.

Лариса Созаева
Лариса Созаєва

За її словами, співак відчуває перед нею провину, тому допомагає виплачувати кредит за квартиру. Нічого проти цього Катерина не має, вважаючи, що якщо вже Віктор дав таку обіцянку, то стримати він її повинен. При цьому вона зазначила, що всі інші питання Созаєвій слід вирішувати своїми силами:

“Я вважаю, що людина повинна вчитися жити самостійно, вміти за себе постояти. Тільки тому, що Віктор не вічний”, — сказала дружина артиста і уточнила, що своє життя влаштувала таким чином, що зможе прожити і сама.

Екатерина Репяхова на интервью
Катерина Репяхова на інтерв’ю

Лариса не стала мовчати і відреагувала на інтерв’ю “суперниці” на особистій сторінці в Facebook. Так, жінка висловилася по-філософськи, опублікувавши вірш Юрія Марковцева “Собака гавкає — караван йде” і завуальовано назвавши Катерину собакою.

Скриншот из Фейсбука Лоры Созаевой
Скріншот з Фейсбуку Лори Созаєвої

Підписники Созаєвої підтримали її в коментарях і в той же час помітили, що Репяхова ще занадто молода, а мудрість приходить тільки з роками.

Собака лает — караван идёт,Лишь глупый ссоры в жизни ищет.Клещ — паразит, чужую кровь он пьёт,Трудом себе создать не…

Posted by Лора Созаева on Monday, January 25, 2021

Більше подробиць про відносини цього складного любовного трикутника дивіться у відео:

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.