Втратив 70 відсотків зору: Сергій Бабкін прокоментував рідкісну хворобу очей

Відомий український музикант Сергій Бабкін прокоментував рідкісну патологію очей, яку йому діагностували.

Кілька днів тому український музикант Сергій Бабкін поділився зі своїми шанувальниками тривожною новиною – йому поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак уже втратив 70% центрального зору. Про симптоми хвороби, прогнозах лікарів і подальше лікування Сергій розповів виданню КП в Україні .

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

За словами Сергія, перші ознаки хвороби він відчув, знімаючись в одному розважальному шоу. Там він брав участь у конкурсі, за умовами якого він повинен переглянути свого супротивника не моргаючи. Тоді Сергій відчув, що очі болять, проте він списав все на неймовірне напруження через конкурс. Наступним “дзвіночком” стало те, що Сергій зауважив, що не може розгледіти дрібний шрифт, хоча раніше проблем із зором у нього ніколи не було. Тоді артист і подумав, що пора перевіритися у лікаря. Однак похід в лікарню відклав коронавірус, яким він захворів разом з дружиною.

Сергій Бабкін з дружиною і дітьми
Сергій Бабкін з дружиною і дітьми

Коли Сергій все ж потрапив до лікаря, діагноз був невтішним. Стан у Сергія критичний і йому терміново потрібно робити операцію.

“Час не на нашу користь, як сказав лікар. Час йде на годинник. Потрібно діяти вкрай швидко. “, – зізнався артист.

Проходити лікування Сергій планує в Австрії, операція призначена на 5 лютого. За словами артиста, він вибрав австралійську лікарню оскільки в Україні немає потрібних ліків.

За словами Сергія, в даний час лікарі ніяких прогнозів йому не дають, але він вірить у краще.

“Вони не дають прогнози, але рівень клініки і самого професора настільки високий, що я спокійний. Знаю, що все буде на найвищому рівні. “, – говорить Бабкін.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.