Дружина Медведчука Оксана Марченко засвітилася в компанії іншого: відкладає заради нього всі свої справи

Відома українська телеведуча і дружина народного депутата Віктора Медведчука Оксана Марченко засвітилася в компанії іншого "чоловіка".

До шлюбу з Віктором Оксана була одружена з бізнесменом Юрієм Коржем, якому народила сина Богдана. Заради сім’ї тоді ще маловідома телезірка залишила кар’єру і зосередилася на обов’язках дружини і мами, проте відносини між подружжям не склалися, тому після розлучення Марченко повернулася на блакитні екрани.

Оксана Марченко з сином від першого шлюбу Богданом
Оксана Марченко з сином від першого шлюбу Богданом

Вперше з Медведчуком вона зустрілася на церемонії нагородження “Людина року” в 1999-му, а вже через чотири роки пара зіграла весілля. У Оксани і Віктора є спільна дочка Даша. Втім, до Богдана він теж відноситься як до рідного.

Віктор Медведчук з дітьми від Оксани Марченко
Віктор Медведчук з дітьми від Оксани Марченко

Варто відзначити, що після відходу з СТБ через політичну діяльність чоловіка, Марченко продовжує підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками в соціальних мережах.

На своїй сторінці в Instagram теледіва регулярно публікує нові фото і відео, намагається привернути увагу публіки до багатьох проблем, таких як вирубка лісів в Карпатах, а також ділиться власними роздумами про життя.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

На цей раз героїня статті виставила спільний знімок з улюбленим котом Кокосиком, в підписі до якого поміркувала на тему людських відносин:

“Ви чули таку приказку: “Тепле слово і кішці приємне”? І моєму коту теж, як виявилося. Якщо я довго не звертаю на нього уваги, він приносить мені якусь свою іграшку, щоб я пограла з ним. Я ловлю себе на думці, що на кілька хвилин відкладаю всі справи, щоб приділити йому час”, — пише Оксана.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Далі вона зазначила, що у відповідь на це Кокосик дарує їй затишок, а ось з людьми зовсім не так.

“Чи часто ми можемо відкласти всі справи заради один одного? Ми весь час зайняті, нам ніколи, ми “живемо” в гаджетах для якогось майбутнього… А повз проходить життя”.

Коментатори підтримали думку Марченко, а також не забули обсипати її компліментами. Вона дійсно виглядає дуже молодо і свіжо, тим більше, з огляду на те, що їй скоро виповниться 48. Втім, багато хто підозрює Оксану в любові до пластичних операцій і уколів краси, з приводу чого вона не дає ніяких коментарів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.