Молода дружина Віктора Павліка після бруду в свою сторону порадила його колишньій знайти мету в житті

Між дружинами Віктора Павліка, колишньою і нинішньою, вельми непрості й напружені відносини. Час від часу жінки дають знати одна про одну.

На початку 2021-го Катерина Репяхова і Віктор Франкович повідомили радісну новину — вони готуються до народження дитини. Для обраниці співака це буде первісток, а він сам стане батьком вже в четвертий раз.

Від минулих шлюбів у Павліка є дорослі син Олександр і дочка Христина. Також у артиста був ще один син Павло від третьої дружини Лариси Созаєвої. У серпні 2020 року він помер після тривалої боротьби з раком, йому був 21 рік.

Син Віктора Павліка до онкології грав на гітарі і співав
Покійний син Віктора Павліка

З Катериною Віктор познайомився ще одруженим на Ларисі. Незабаром між ними зав’язався роман, який в підсумку вилився в те, що співак залишив сім’ю і одружився на молодій коханці. Між ними суттєва різниця у віці — 28,5 років. Поки Павлік і Репяхова планували весілля, Созаєва боролася за життя єдиного сина. Його смерть і стала причиною перенесення весільного торжества.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Варто відзначити, що публіка не одноразово стежила в мережі за словесними суперечками дружин артиста. В останній раз Лариса не змогла промовчати після того, як Катерина дала інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Відповідаючи на питання про утримання чоловіком колишньої, вона сказала, що людина повинна вчитися жити самостійно з натяком Созаєву.

Після цього екс-дружина Павлика опублікувала на своїй сторінці в Facebook вірш “Собака гавкає — караван йде”, завуальовано назвавши суперницю собакою.

Катерина Репяхова і Лариса Созаева
Лариса Созаєва і Катерина Репяхова

Оскільки реакції Репяхової не послідувало, її підписники в Isntagram поцікавилися у неї, як вона ставиться до негативних постів Лори. У своїй відповіді Катерина побажала Ларисі знайти мету в житті:

“Ніяк не реагую. Живу своє життя. Фокусую увагу на своїх цілях, їх у мене дуже багато. У мене немає потреби комусь щось доводити. А вже тим більше купати в цьому бруді свою аудиторію заради свого самоствердження. Я дуже ціную свою аудиторію і вважаю, що в моєму житті є речі цікавіше колишньої дружини, тому тут і не піднімаю цю тему. Втім, як і вдома з чоловіком. Я тільки бажаю цій людині знайти себе і знайти мету в житті”.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Репяховой
Скріншот з Інстаграма Катерини Репяхової

Більше подробиць з особистого життя Віктора Павліка, повного любовних інтриг, дивіться у відео:

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.