Вагітна дружина Віктора Павлика підтвердила важке фінансове становище в сім’ї: немає грошей навіть на кафе

Нещодавно український музикант Віктор Павлик зізнався, що зараз його утримує молода вагітна дружина Катерина Репяхова.

26-річна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова останні кілька місяців стала активно вести свій Інстаграм. Дівчина не просто публікує свої фото і знімає забавні відео, а активно співпрацює з різними компанії і рекламує їх товар з метою заробітку. Як виявилося, це скоріше вимушений захід, ніж бажання Каті, адже її благовірний зараз без роботи і сім’ю утримує саме вона. В цьому сам зізнався Віктор Павлик в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Ось, що він сказав:

“Я в своєму житті більше нічого не вмію, нічого не роблю, у мене нічого немає, ніякої нерухомості, заводиків, магазинів, ресторанів, тому іншого прибутку крім як давати концерти – немає. Ну а концертів немає. Тому, грубо кажучи, без роботи. Слава Богу, що Катя розвивається як блогер. І це певною мірою приносить якусь копійку, за яку ми можемо зараз собі дозволити жити. “, – відверто зізнався Віктор Павлик.

Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

При цьому сама Катя Репяхова не раз говорила, що фінансове становище у них зараз погане і вони не мають чим платити кредити. Втім, коли вона це говорила, в її Інста-сторіз можна було побачити, як вони з Павликом щодня обідають в ресторанах. Однак, схоже, з грошима в молодій сім’ї тепер стало гірше, адже недавно Катя опублікувала нове відео в своїх Інстаграм-сторіз, де попросила у своїх підписників порадити їй дешеві столові Києва.

Репяхова просить у передплатників підказати, де знаходиться дешева їдальня
Репяхова просить у передплатників підказати, де знаходиться дешева їдальня

“Ми з Віктором Франковичу хочемо поїсти в простий, дешевої їдальні.  Не кафе нам треба, нам потрібна їдальня шкільна або студентська. Ми хочемо якусь кашку або пюрешку на водичці з котлетою “, – попросила Репяхова порадити їдальню.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.