Як син Жанни Фріске відреагував на те, що у його тата нова дружина і скоро буде дитина?

Напередодні екс-чоловік Жанни Фріске Дмитро Шепелєв зізнався, що його нова кохана Катерина Тулупова чекає дитину. Буде весілля!

На новина публіка відреагувала вкрай неоднозначно.

Почнемо з того, що Катерина Тулупова і Дмитро Шепелєв познайомилися в дитячому садку, куди водили своїх дітей. Як з’ясувалося, обидва вони самотні. Між ними пробігла іскра, і Катя з Дімою почали зустрічатися частіше, ніж просто в садку.

Дмитро Шепелєв вже офіційно підтвердив вагітність своєї коханої

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Шанувальника цікаво, як на цю новину відреагували діти Каті і Дмитра.

“Привіт. Прийшов час і ми з Катею хотіли б повідомити:« Так, все так і є, ми чекаємо малюка! »

І ще. Велике спасибі за добрі слова і напуття! Ми дуже зворушені, правда.

Напевно, поки все, що тут додати, ми щасливі. Детальніше про нашу радості в інтерв’ю “, – написав Шепелєв, виклавши свої фотографії, де вони з дружиною цілуються.

Дмитро в Інтерв’ю розповів, що коли Катерина повідомила йому про свою вагітність, він відчув “одночасно запаморочення і легкість “.

Від колишніх відносин з померлою співачкою Жанною Фріске у Шепелєва є син Платон, а у Катерини є дочка, тому перш ніж повідомити дітям, що незабаром у них з’явитися брат або сестра, закоханими довелося провести з спадкоємцями підготовчу бесіду.

Незважаючи на те, що семирічні Платон і Лада спочатку навідріз відмовилися від братика або сестрички, зараз вони також чекають поповнення із задоволенням.

Однак про те, коли Катя і Дмитро планують офіційно узаконити свої стосунки, мова поки не йде.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.