Зоряні могили: як виглядають місця поховання Фріске, Началової, Ланового та інших

Місця поховань публічних людей завжди відрізняються особливою помпезністю.

За останні кілька років з життя пішло багато знаменитих людей. Але навіть після смерті у шанувальників залишається їх творчість як пам’ять. Багато хто до цих пір слухають пісні Жанни Фріске, і переглядають фільми з Владиславом Галкіним. А місцем, де шанувальники можуть вшанувати пам’ять померлих є їх могили.

Жанна Фріске

Жанна Фріске померла після важкої онкологічної хвороби в 2015 році. Поховали Фріске на Ніколо-Архангельському кладовищі. На могилі співачки встановлена бронзова скульптура в повний зріст. Місце поховання співачки прикрашено мармуром і гранітом.

Могила Жанни Фріске
Могила Жанни Фріске

Юлія Началова

Юлія Началова померла в березні 2019 року у віці 38 років від зараження крові і серцевої недостатності. Знаменитість похована на Троєкуровському кладовищі Москви. На могилі встановлено чорна гранітна плита з її портретом. і невеликий фігурою ангела з білого мармуру. Місце поховання завжди заставлено квітами.

могила Началова
могила Началова

Владислав Галкін

Актор Владислав Галкін помер в 2010 році у віці 38 років. Артиста знайшли мертвим у власній квартирі. Причиною смерті була названа гостра серцева недостатність із зупинкою серця, але рідні Галкіна впевнені, що його вбили. Актор похований в Москві на Троєкуровському кладовищі. Місце поховання Галкіна – чи не найпомітніший на кладовищі завдяки двом великим скульптурам, що зображує актора з театральною маскою в руці і його героя Гекльберрі Фінна з фільму про пригоди Тома Сойєра. Крім того, за територією ретельно доглядають – там чисто, а в вазах завжди багато свіжих квітів.

Могила Владислава Галкіна
Могила Владислава Галкіна

Василь Лановий

28 січня 2021 помер актор Василь Лановий на 88 році життя. Його поховали на Новодівичому кладовищі в Москві в труні зі скляною кришкою. Зараз на його могилі стоїть дерев’яний хрест, а місце поховання заставлено квітами. Зазвичай тільки через рік після похорону рідні змінюють дерев’яний хрест на пам’ятник.

могила Ланового
могила Ланового

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.