55-річна Таїсія Повалій вперше розповіла про онука Дем’яна

Нещодавно Таїсія Повалій випустила кліп на пісню «Дай мені любов», а зараз вона розповідає про свого онука.

Крім нової пісні, українська співачка Таїсія Повалій розповіла про творчі плани і важливі зміни в особистому житті.

У грудня 2019 Таїсії відзначила ювілей – їй виповнилося 55 років, свято зірка провела в компанії найближчих родичів і друзів. Саме значуща подія, яка сталася в житті співачки – вона стала бабусею. Син Таїсії став батьком, і подарував мамі прекрасного онука – хлопчика називали Дем’яном.

Денис Повалий

Денис Повалій

Таїсія Повалій рідко бачиться з малюком, тому що проживає в Росії , при цьому вона стверджує, що дитина в сім’ї – це величезне щастя. Артиста заявила: “Зростає і розвивається твоє продовження “.

Дем’ян схожий на зоряну бабусю не тільки зовні, але і характером.

Про те, що син співачки Таїсії Повалій від першого шлюбу вперше ста батьком стало відомо 5 грудня 2019 року. Дружина Дениса, Світлана Віхрова, народила хлопчика. Про це подружжя повідомили в своїх Instagram.

Нагадаємо, 55-річна Таїсія Повалій недавно танцювала в червоному латексі .

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.