Михайло Поплавський знайшов як проводити концерти під час карантину: не забув і про молодих студенток

Як каже Михайло Поплавський його кліп "Любов у серці маю" повинен сподобатися багатьом. Можливо вони теж приймуть його концепцію філософії життя і будуть слідувати їй.

Потрібно сказати, що Михайлом Поплавським підготовлені кадри для української естради та телебачення. Багато дикторів, співаків і акторів вчилися в його університеті.

Михайло Поплавський намагається бути завжди в тренді та не відставати від молоді. Він бере участь в обговоренні питань в соціальних мережах. Це енергійний і мотивована людина. Українці іноді жартують в соцмережах над ним, але він залишається завжди самим собою.
Коли був концерт то співробітники та артисти з “Квартал 95” незвично привітали співаючого ректора вставши перед ним на коліна.

 "" Михайло Поплавський констатував, що завершилися знімання концертного кліпу “Любов у серці маю”.
Це співаючий ректор сказав в оточенні красивих молодих студентів дівчат.

Кліп можна буде подивитися через два тижні. В цьому кліпі відбита філософія життя Михайла Поплавського.
Деякі люди не сприймають його філософію життя, інші навпаки захоплюються Михайлом Поплавським, його енергією і прагненням до досягнення мети.

Як констатують близьке оточення Михайла, найбільше він цінує в людині відданість.
Однозначно можна тільки сказати що в оточенні співаючого ректора завжди багато студентів, в тому числі красивих і талановитих дівчат.

Як каже Михайло Поплавський його кліп “Любов у серці маю” повинен сподобатися багатьом. Можливо вони теж приймуть його концепцію філософії життя і будуть слідувати їй. Хоч би що там було, але кліп очікується барвистий і цікавий.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.