90-річний Григорій Чапкіс в реанімації у важкому стані: на межі з життям

Скована спина і ноги, а ще - утруднення з диханням. Так себе зараз почуває головний хореограф країни і суддя "Танців з зірками " Григорій Чапкіс.

9 лютого 2021 року його госпіталізували до столичної лікарні і помістили в реанімаційне відділення. У грудні у танцюриста була двостороння пневмонія, яка до сих пір дає свої відгомони.

Він уже двічі потрапляв до лікарні, і цей візит до лікарів у нього третій за рахунком.

Близькі та фанати переживають за стан Григорія Чапкіса: він дуже важкий

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

“Ніби як залишкові явища після запалення легенів. Важко ходити і важко дихати. Тут дуже хороший персонал “, – поділився Григорій Чапкіс в коментарі виданню “Гордон “.

Сам хореограф додає, що за час хвороби він дуже сильно схуд і постійно відчуває слабкість

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Нагадаємо, вперше зірку “Танців з зірками ” госпіталізували 19 грудня 2020 року. Тоді у нього була підозра на Ковід-19. Однак два тести виявилися негативними.

Таким чином Григорія Чапкіса лікували від запалення легенів з двох сторін. Він почав поступово приходити в себе і повертатися до нормального самопочуття, однак після нового року недуга знову повернувся.

6 січня стало відомо, що його госпіталізували знову – стан важкий, дихати важко.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

І знову тест на Ковід-19 виявився негативним. Потім стан було середньо важким, проте стабільним, і спостерігалася позитивна динаміка, тому Чапкіса виписали. У ніч на 9 лютого стало відомо, що у нього знову ускладнення.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.