Аліна Гросу вперше висловилася про свій новий “чоловіка ” і прокоментувала роман з російським актором

Коли Аліна відповідала на питання, що задаються її шанувальниками в Інстаграм, то делікатно натякнула про їхні стосунки. Однак відповідь була неоднозначний.

Аліна Гросу, яка є українською актрисою і співачкою вирішила підігріти її романтичні відносини з талановитим і відомим актором з Росії.

Коли вона відповідала на питання, що задаються її шанувальниками в Інстаграм, то делікатно натякнула про їхні стосунки. Однак відповідь була неоднозначний і шанувальники так і не зрозуміли, чи є відносини чи ні.

Однак дивлячись на фотографії, які виклала Аліна Гросу в соціальних мережах, то можна зробити висновок, що ці відносини досить романтичні та теплі. Їй поставили запитання: “Ви з Романом пара? Дуже красиві”. На це питання Аліна Гросу відповіла коротко: “Спасибі. Відповідь не очевидна.”

Чим глибоко замішання своїх шанувальників. Адже судячи з фотографії відповідь очевидна.
Нею буквально недавно була розміщена ціла романтична фотосесія з відомим актором і режисером з Росії Романом Полянським.

 "" Коли шанувальники побачили цю романтичну і душевну фотосесію, то коментарі на адресу Аліни Гросу посипалися пачками.

Своєю публікацією співачка анонсувала пісню “Рушник”. І цю пісню вона виконує не самостійно, а в дуеті з Романом Полянським. Потім Роман на своїй сторінці в Інстаграм подякував Аліну, за те, що вона дала йому можливість заспівати. Також він підкріпив це розмістивши чуттєві знімки.

Після чого шанувальники та Романа Полянського та Аліни Гросу ще більше засипали питаннями в соціальних мережах обох. Все-таки вони приходять до висновку, що їх стосунки мають місце і розвиваються стрімко.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.