Олег Винник розповів, як в дитинстві втікав з дому: “Мені було 3 роки … “

Український кумир мільйонної публіки Олег Винник напередодні зайшов в гості до свого давнього друга Дмитру Гордону і дав йому велике інтерв'ю.

У ньому артист згадав багато моментів зі свого життя, зокрема, навіть розповів про те, як намагався втекти з дому.

Правда, тоді йому було всього 3 або 4 роки, але свій “великий втечу ” маленький Олег добре запам’ятав

“Папа вийшов до сусіда за сигаретами буквально на дві хвилини. Я прокинувся, відкрив очі, нікого немає. Звичайно, я злякався. Я надів на руку таку кружку емальований, розбив вікно і вистрибнув у нього “, – розповідає Олег Винник, згадуючи ця подія зі сміхом і сльозами.

Олег Винник в гостях у Дмитра Гордона
Олег Винник в гостях у Дмитра Гордона

Потім Олег розповів, як він пішки пішов 8 км до мами на роботу, взувши чоботи не на ту ногу. Згадує, що по шляху його ще підвіз водій молоковоза.

“Ці моменти не забуваєш взагалі. Батько прийшов додому, а у нас була собака по кличці Каштан. І вона гавкала дуже голосно. Він зайшов, мене немає, вікно розбите. Батько в шоці. Але добре, що я хоч не порізався. М -так, була засідка, мобілок ж не було “, – сміється Олег Винник в розмові з Дмитром Гордоном.

Потім Олег розповів, як мама кілька разів рятувала його від смерті. Зокрема, коли маленькому Олегу було 4 роки, він був занадто тямущим і хотів багато чого довідатися. Одного разу він витягнув з телевізора кабель.

“Мені було цікаво. Я сунув в розетку. Мені стиснуло руку і я почав горіти. Дим, кров. Мама почула, і, Слава Богу, вона додумалася витягнути кабель “, – розповідає український співак.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.