(Фото) Прощання з Андрієм Мягковим: артиста поховають на Троєкуровському кладовищі

У вухах все одно варто його інтонація. Артист йде, а залишається його людська інтонація.

18.02.2021 р, помер талановитий і всіма улюблений артист Андрій Мягков. Лікарі попередньо дали висновок, що смерть наступила у зв’язку з гострою серцевою недостатністю. Тіло Андрія було виявлено його дружиною Анастасією Вознесенської.

Вона викликала лікарів, але ті довго їхали на виклик і коли приїхали, то було вже пізно. Лікарі, на жаль, не змогли нічого зробити.

20 лютого йде прощання з Андрієм Васильовичем. Потім буде громадянська панахида та Андрія Мягкова поховають на Троєкуровському кладовищі.

Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Мягковим
Прощання з Мягковим

Що сказали його соратники та друзі:

Володимир Краснов

Він сказав, що Андрій великий актор і шанує його пам’ять.
Ігор Золотовицький
“Як то це не правильно, що часто йдуть зараз талановиті люди. Уже майже кожен місяць хтось помирає. Андрій давно не брав участі в зніманнях і все знали, що він пішов із професії. Однак все також знали, що він є на Кутузовському або на дачі є Мягков, Вознесенська. І це так і було. ”

Сергій Женовач

Він виступив на сцені МХТ ім. Чехова з прощальним словом: “У вухах все одно варто його інтонація. Артист йде, а залишається його людська інтонація. І його тема. Те, про що важко сформулювати та важко говорити “. Режисер констатував, що Андрій Мягков істинний МХАТівець. Артист з великої літери, яких мало.

Євген Герасимов

Він повідомив, що вони знайомі давно. Андрій був вимогливий з ким працював і міг добре імпровізувати. Це професійний артист. Таких зараз вже мало залишилося. Євгену Герасимову його буде дуже не вистачати.
Пішов з життя талановитий артист і прекрасна людина. Вічна пам’ять!

Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.