Катя Осадча вийшла в світ з косою як у Тимошенко і в сукні за 30 тисяч: кругленький живіт не приховує

Популярна українська телеведуча Катя Осадча не економить на образах, що довів її новий наряд для чергового випуску "Світського життя".

Героїня нашої сьогоднішньої статті запам’яталася глядачеві насамперед своєю любов’ю до елегантних капелюшків. Практично кожен її вихід у світ на різні заходи супроводжується безліччю захоплених поглядів, адже від її вигадливих і епатажних головних уборів неможливо відірвати очей. Втім, одними капелюшками дружина Юрія Горбунова не обмежується.

Найекстравагантніші капелюшки Осадчої
Катя Осадча

На цей раз перед камерами Катерина постала в помаранчевій сукні-жакеті на запах, яка на вигляд нагадує пальто. Доповненням образу стали білі черевики на високій підошві, коса, як у Юлії Тимошенко, стильний ободок і, звичайно ж, захисна маска. У такому вигляді Осадча взяла інтерв’ю у прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Як і годиться зірці такої величини, плаття Катя вибрала непросте, а від відомого українського бренду Lake Studio. Ціна на нього відповідна — 967 доларів або 27 тисяч гривень, що дорівнює майже п’яти мінімальним зарплатам. Судячи з усього, витрачати такі суми на наряди для ведучої в порядку речей.

Платье-жакет, в котором позирует Катя Осадчая
Сукня-жакет, в якій позує Катя Осадча

Не можна також не відзначити, що в представлених ракурсах у Осадчої проглядається кругленький живіт. Шанувальники пов’язують це з можливою вагітністю теледіви, про що пишуть в коментарях до посту. Там же користувачі відзначили схожість героїні статті з Тимошенко:

  • “А що, Катруся в положенні чи мені здалося?”;
  • “Здалеку Юлія Володимирівна”;
  • “Прем’єр зрозумів, що це не Тимошенко?”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.