Співаючий ректор Михайло Поплавський зняв свій костюм і надів халатик: наряд прямо за віком

Відомий "співаючий ректор " Михайло Михайлович Поплавський вирішив ввечері в п'ятницю порадувати своїх фанатів новим запальним танцем. А ви підписані на нього в мережі?

Він опублікував відео, в якому танцює в халаті разом з якоюсь молодою дівчиною, яка в Інстаграм підписана як Doris Ifekwe. Хто саме ця дівчина, і ким доводиться немолодому артисту – невідомо.

У коментарях енергійного Поплавському написали масу позитивних коментарів, і залишили смайли у вигляді вогню. Мабуть, він дійсно рухається в правильному напрямку, пишучи такі молодіжні відео для Тік Тік і Інстаграм.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Нагадаємо, нещодавно одіозний Поплавський знову дав про себе знати і змусив всі соціальні мережі говорити тільки про нього.

Ректор Національного університету культури і мистецтв, професор Михайло Поплавський презентував оновлену версію кліпу на свою відому пісню “Юний Орел “. Його особливість – зйомки проходили з використанням новітніх технологій – 3D віртуальної реальності, LED Cube і інших. Співак каже, для нього зйомки стали черговим життєвим викликом, творчим експериментом і цікавим досвідом.

Нагадаємо, попередня версія пісні, яка так прославила Михайла Поплавського, вийшла ще в далекому 1997 році, і зробила тоді ще дуже молодого і енергійного артиста – улюбленцем і кумиром мільйонів.

Зараз “Юний орел ” до сих пір в моді – це хіт, який подобається поколінням. А з огляду на те, що Поплавський пропагує свою “молодість ” і доводить її всіма можливими шляхами, ремейк пісні був логічним і дуже очікуваним.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.