Володимир Остапчук залишив дружину і сам в цьому зізнався: гряде чергове розлучення?

Тільки недавно весь український шоу бізнес голосно подейкували про те, що Володимир Остапчук планує поповнення зі своєю другою дружиною.

А вже зараз розмова зайшла за розлучення. Як відомо, Володимир Остапчук недавно відправився зі своїми друзями в Буковель. Судячи та по його Інстаграм-аккаунту, і по сторінці його дружини Христини Гірник, поїздка у них не спільна.

Багатьох фанатів це відверто напружило, оскільки як це так – чоловік і жінка, які завжди і скрізь ходять разом, раптом вирішили відпочивати окремо? А чи не пробігла між ними чорна кішка?
Телеведучий Володимир Остапчук пояснив, чому залишив дружину, і поїхав сам відпочивати на український курорт

Про це Володя зробив окремий пост в Інстаграм, який проілюстрував свіжим фото з відпустки.

“Просто сотні повідомлень прилетіло з приводу нашої поїздки з друзями в Буковель.

«А чому не взяли дружин і дівчат?» ⠀

«Сам катаєшся, а Христина будинку?» ⠀

Вважаю абсолютно нормальним відпочинок один без одного. Кожному потрібно простір і повітря. Крім усього іншого, це добре підігріває ваші почуття і бажання. ⠀

Тут головне довіру і впевненість у партнері.

А ви відпускаєте свої «половинки» на відпочинок з друзями? “,

– написав Володимир Остапчук.

Шанувальники припустили, що Володимир і Христина довгий час були разом, тому емоційно втомилися один від одного. Тепер вони намагаються врятувати свій шлюб тим, що відпочивають один від одного і намагаються розвіється, скучити.

Нагадаємо, нещодавно телеведучий проекту “Маска ” Володимир Остапчук засвітився в ніжному фото з українською зіркою Тіною Кароль. Він притискав її так ніжно, що шанувальники запідозрили недобре між колегами.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.