Як виглядає дружина Леоніда Каневського, ведучого програми “Слідство вели … “? Молода та красива

Відомому ведучому Леоніду Семеновичу Канівському - 81. І завдяки шоу про розслідування він отримав колосальну славу спочатку на весь СРСР, а потім і на сусідні країни.

Його фраза “Але це вже зовсім інша історія ” стала культовою, а випуски розслідувань про одіозних злочинців переглядають знову і знову до цього дня. До слова, нові випуски досі виходять. Секрет їхнього успіху в тому, що Леонід Семенович просто і доступно, а головне цікаво, розповідає про справи, які тривалий час приховувала від очей громадськості.

Поки Леонід Каневський був на вершині популярності, публіка також цікавилася особистим життям харизматичного телеведучого

Звуть його дружину Анна Юхимівна Березина – дочка відомого радянського актора Юхима Березіна. Анна Березина – філолог і перекладач, знає кілька іноземних мов: англійська, польська, чеська, іврит. Ганні зараз 72 роки, але вона, як і чоловік, виглядає значно молодшою.

Нещодавно один з відомих Інстаграм-паблік про шоу-бізнесі показав рідкісне неопублікований фото Леоніда з його дружиною.

“Леонід Каневський і його дружина Анна разом вже 46 років! Актор і ведучий програми” Слідство вели .. “Леонід Каневський в шлюбі з Ганною Березиной вже 46 років. За цей час подружжя стало батьками дочки Наталії, а зараз займаються вихованням внучки Амалії. ось справжній зразок зразковою сім’ї “,

– сказано в описі до публікації.

Відзначимо, що Леонід Семенович Каневський – радянський, ізраїльський і російський актор театру, кіно і дубляжу, телеведучий, заслужений артист РРФСР. Член громадської ради Російського єврейського конгресу. Легендарна програма “Слідство вели … ” виходить на телеканалі НТВ вже 15 років, і є однією з найбільш рейтингових. Її випуск триває донині завдяки попиту.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.