ТОП-3 найвідоміших інтернет-фріків, які лякають своїм виглядом: Настя Покрищук, Руки-Базуки, Андрій Петров

Інтернет став частиною життя мільйонів людей в усьому світі, а найепатажніші завдяки йому завоювали бурхливу любов шанувальників і не менш бурхливу ненависть хейтерів.

Як би гнітюче це не звучало, але зараз для того, щоб прокинутися знаменитим, зовсім не обов’язково мати талант або робити вчинки, гідні наслідування. Герої нашої сьогоднішньої добірки стали зірками інтернету виключно за свою епатажність.

Руки-Базуки

Кирило Терешин, він же Руки-Базуки, вибрав досить незвичайний спосіб привернути увагу публіки. Хлопець захопився змінами свого тіла, з яких зробив грандіозне фрік-шоу, навіть незважаючи на те, якими проблемами зі здоров’ям це загрожує.

Кирило Терешин (Руки-Базуки)
Кирило Терешин (Руки-Базуки)

Спочатку Терешин хотів мати атлетичну фігуру з накачаними руками, грудьми і спиною. Домогтися цього він намагався по-різному, але в підсумку вдався до ін’єкцій для росту м’язів, нехтуючи правилами безпеки, не кажучи вже про здоровий глузд.

Кирило Терешин (Руки-Базуки)
Кирило Терешин (Руки-Базуки)

На піку “накачаності” обхват біцепсів Кирила становив 65 сантиметрів. А нещодавно Руки-Базуки, як він сам себе називає, наважився зробити операцію з видалення своїх ненатуральних біцепсів, щоб домогтися таких же обсягів за допомогою спорту.

Анастасія Покрищук

Настя теж вирішила брати публіку екстравагантною зовнішністю. Кар’єра дівчини пішла в гору незабаром після вильоту з українського шоу “Від пацанки до панянки”, коли вона перекачала собі губи і вилиці до немислимих розмірів.

Анастасія Покрищук
Анастасія Покрищук

Зупинятися на досягнутому Покрищук не збирається. Більш того, вона запевняє, що подобається собі такою, тому на образи та інші негативні коментарі в свою сторону уваги не звертає.

Андрій Петров

Кількість шанувальників Андрія невблаганно зростає, а на просторах мережі про нього можна зустріти такі відгуки — блогер, візажист, художник і фрік. Причиною цього стала любов Петрова до косметики і вельми зухвалого вбрання.

Андрій Петров
Андрій Петров

Якщо побачите худорлявого хлопця в ботфортах на високих підборах, з яскравою помадою на губах, в білизні і з довгим манікюром, не дивуйтеся — це, найімовірніше, Андрій і для нього це досить повсякденний образ.

Також радимо познайомитися з Одеською Барбі — дівчиною, яка зробила немислиму кількість пластичних операцій, щоб бути схожою на ляльку:

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.