Дружина артиста Сергія Бабкіна Сніжана розповіла про сімейне щастя: “Я пережила дно”

Нещодавно український артист Сергій Бабкін потрапив в дуже складну ситуацію - він став стрімко втрачати зір і була потрібна термінова операція.

Все вдалося швидко організувати, і він з дружиною Сніжаною Бабкіної полетів в місто Відень, де йому і зробили операцію спочатку на одному оці, потім на іншому. Весь час до і після операції від Сергія ні на крок не відходила його вірна і любляча дружина Сніжана, яка не втрачала оптимізму.

Навіть після шокуючої новини про хвороби Сергія, в Інстаграм Сніжани неможливо було побачити сльози або відчай

Сніжана Бабкіна
Сніжана Бабкіна

Вона намагалася, намагалася, постійно щось робила, планувала, шукала клініку. Своїм позитивом вона зарядила не тільки чоловіка, але і фоловерів. Однак не все в житті Сніжани Бабкіної було так гладко, як зараз. І в своїй останній публікації дружина відомого артиста поділилася розповіддю про сокровенні труднощі.

“Щастя любить тишу, коли є страх втратити своє ЩАСТЯ! Більше 10 років тому я пережила таке ДНО і не одне, що важко було уявити собі СЕБЕ ІДЕАЛЬНУ, ІДЕАЛЬНУ РОДИНУ! ️ Але будь-яка складність-це можливість для ЗРОСТАННЯ! ️ Будь-яку трудність необхідно розцінювати з вдячністю! ️ “,

Сніжана Бабкіна
Сніжана Бабкіна
Сніжана Бабкіна
Сніжана Бабкіна

– розповідає Сніжана Бабкіна.

Дружина Сергія стверджує, що в будь-яких відносинах є труднощі. Однак на них вона радить дивитися ні як на трагедію, а як на можливість отримати життєвий досвід і мудрість.

“У щасливих теж є труднощі, тільки вони не розцінюються, як вирок “

Сніжана Бабкіна каже, що за своє життя пройшла через різні випробування. І кожному з них вдячна, адже зараз вона сильна і впевнена в собі леді.

“Зараз моя Сім’я- приклад для багатьох!

Нас спрашівают- У чому ваш секрет? Саме в Марафоні я ділюся всім, що знаю і практикую щодня. І вже через місяць Ви отримуєте приголомшливий результат, якщо дозволите собі довіритися мені “,

– пише Сніжана, рекламуючи свій онлайн-марафон духовної гармонії.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.