Прем’єра Холостяка 11: Інтрига зберігається. У мережу потрапило фото нового героя з коханою 99-річною жінкою

Михайло Залівако не може уявити своє життя без бізнесу з логістики. Так як ця робота загартувала його характер, і він став впевненим в собі.

Багато шанувальників шоу “Холостяк” хочуть знати про головних героїв все. Як вони живуть, що їм подобається, які у них плани. І найголовніше який у них критерій при виборі своєї другої половини.

Холостяком 11 сезону став Михайло Залівако. Йому 31 рік, він займається бізнесом в Харкові. Напрямок бізнесу – логістика. У шоу Михайло готовий знайти свою другу половину і побудувати з нею міцну і щасливу сім’ю. Він хоче знайти тут свою любов.

Михайло Залівако не може уявити своє життя без бізнесу з логістики. Бо ця робота загартувала його характер, і він став впевненим в собі.

Михайло любить спорт. Це для нього друге після бізнесу. Бізнесмен постійно тренується і покращує свою фігуру. Потрібно тримати себе в хорошій фізичній формі. Михайло любить активний відпочинок та екстремальні ситуації. Так у 2019 році він здійснив сходження на Ельбрус. Маршрут він вибрав той по якому йшли першопрохідці.

Михайло любить тварин, і вони відповідають йому тим же. Зараз у нього живуть коти Бублик (дівчинка) і Бруно (хлопчик).

Михайло Залівако
Михайло Залівако

Михайло Залівако каже, що стильно одягатися можуть також і чоловіки, а не тільки прекрасна стать. Михайлу не чужа сучасна мода. Якщо поглянути в його гардероб, то можна виявити неординарні та лаконічні зразки одягу. Він обожнює брендове взуття: Marni, Jil Sander, Maison Margiela, Balenciaga.

Що не любить Михайло, так це коли дівчата лаються. І тому з такими дівчатами він відразу припиняє спілкуватися. Йому не потрібна домогосподарка. Головне, щоб дівчина була мотивована розвиватися.

Особливе ставлення у Михайла до своєї 99 річної бабусі. Він її обожнює і може слухати її вічно. Вони зворушливо спілкуються і недавно Михайло розмістив в соцмережах фото, як він спілкується зі своєю улюбленою бабусею.
Головний Холостяк пишається нею.

Для Холостяка неприйнятно, коли дівчина нецензурно висловлюється. Це якість його відразу відштовхує, як би не була приваблива дівчина. Михайло не шукає собі домогосподарку. Для нього важливо, щоб його обраниця була зацікавлена в професійному розвитку.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.