Ксенія Попова розкрила секрет як погубити свою кар’єру в групі “ВІА Гра “: потрібно народити

Ксенія Попова, яка є солісткою популярного тріо поділилася секретом роботи в групі "ВІА Гра". Всіх співачок завжди цікавило умови контракту в цій групі.

У працівників шоу-бізнесу непросте життя і воно пов’язане часом з багатьма обмеженнями. Це стосується особистих відносин і любові. Багато це можуть поєднувати, іншим не можна за умовами контракту. Як це відбувається в групі “ВІА Гра “?

Ксенія Попова, яка є солісткою популярного тріо поділилася секретом роботи в групі “ВІА Гра”. Всіх співачок завжди цікавило умови контракту в цій групі.

Природно їх потрібно узгоджувати з продюсером. Річ у тому, що співачки, які працювали в цій групі діляться своїми враження про умови контракту. І ці розповіді, як правило, різні. Що можна і що не можна робити працюючи в групі “ВІА Гра”? Особлива увага приділяється вагітності під час роботи солісткою в групі. Так солісткам категорично забороняється мати близькі стосунки з представниками сильної статі.

Деякі стверджують, що це неправда. Що продюсери до цього питання ставляться демократично і не звертають на нього уваги при роботі. Що поробиш, коли дівчина закохається! Ксенія Попова на це питання відповідає прямолінійно: “Хочеш погубити свою кар’єру в групі” ВІА Гра”, то йди та народжуй”.

Вона категорична у своєму твердженні. Якщо солістка працює в групі “ВІА Гра”, то вона не має права в цей період мати дітей.

Хоча особисті питання дозволяється виносити на обговорення з продюсером. Тільки, результат як на це відреагує продюсер, буде однозначний – або сімейне життя, або робота в групі “ВІА Гра”.
Потрібно чітко знати, що ти хочеш – дітей або просуватися по кар’єрних сходах до піка Олімпу шоу-бізнесу.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.