Камалія, Гросу і Marietta – історія успіху сходження на Олімп слави: “Я можу! “

Потрібно зробити одне - зібрати всі сили і досягати поставленої мети. Це стосується і музики і співочої кар'єри.

Яким чином завоювати популярність і піднятися на Олімп слави шоу-бізнесу?

Розповідають, ті щасливці, яким це вдалося.

Камалія

ка
Камалія

Вона з дитинства мріяла стати артисткою. Вперше спробувала вона свої сили у вокальному ансамблі “Галицька перлина”. Тоді майбутня співачка проживала у Львові. Вона навчалася грі на скрипці та оперному співу. І на неї тоді звернули увагу.

Камалія написала свою першу пісню коли їй виповнилося 11 років. І вже коли дівчинка виграла на пісенному конкурсі, у неї з’явилася впевненість у собі. Уже у 20 років вона випускає “Стиль техно”, який з’явився її першим альбомом. Як сказала Камалія: “Головне – йти вперед і вірити. Говоріть собі кожен день: Я можу!” – і все обов’язково вийде!”

Гросу

Г
Гросу

Не завжди популярність прийде з першого разу. Однак з часом ти розумієш, що можеш – головне захотіти. Якщо вийшло в інших, то чому я не зможу так чи навіть краще – задавала собі питання Гросу. Потрібно вірити в себе і у свої сили та тоді все вийде!

Марієтта

М
Марієтта

Потрібно зробити одне – зібрати всі сили та досягати поставленої мети. Це стосується і музики та співочої кар’єри. Спершу Марієтта змагалася на фестивалі “Чорноморські ігри”,

Вона тоді була дуже схвильована і хотіла перемогти. І коли Марієтта поборола свої страхи – вона перемогла і завоювала перше місце. І тоді вона сказала собі: “Я можу, все буде добре!” І потім у неї з’явилася сила волі, щоб досягати своєї мети, яка б вона примарна і недосяжна була.

Марієтта багато зробила за 25 років в шоу-бізнесі та не збирається зупинятися на досягнутому – “Я можу!” більшого.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.